Site icon Essaig.cat |

El Consell de Benestar Municipal és presentat a un congrés estatal d’Infermeria

Fins avui dia 1 d’abril  a Toledo, infermers i infermeres Familiars i Comunitàries de tot el territori nacional tindran l’oportunitat de participar d’un Programa Científic acreditat que està configurat, entre altres activitats, per 8 Tallers acreditats, 5 Taules Rodones amb ponents de primera línia, 2 conferències Magistrals, 4 Simposis satèl·lits, Trobada AIR, Trobada Tutors, 16 taules per a l’exposició de comunicacions, 10 taules per a l’exposició de pòster i es preveu l’assistència d’uns 550 participants.

En el marc de la Taula de comunicacions, L’infermeria comunitària davant la vulnerabilitat, s’ha presentat la comunicació sobre el Consell de Benestar Municipal d’Algaida.

L’infermera Jerònia Miralles Xamena, membre del Consell de Benestar i presidenta de la subcomissió d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Unitat Docent. En la seva redacció hi han participat també altres membres del Consell com les infermeres del centre de Salut d’Algaida, Catalina Salas i Teresa Oliver, Maria Rafael, la regidora de Serveis Socials Catalina Fullana i la batlessa Maria Antònia Mulet, que recordem també és infermera.

El Consell de Benestar Municipal treballa en els darrers temps en els projectes de solidaritat amb el poble com el d’A Algaida ens ajudem, i també es preparen iniciativa com la futura ruta saludable per dins el poble d’Algaida.

Cal recordar que les reunions del Consell del Benestar estan obertes a tothom que tengui ganes de posar en marxa iniciatives que millorin el dia a dia al municipi.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version