Site icon Essaig.cat |

Tallers amb famílies per a potenciar els vessants educatiu i social de EI Flor de Murta

????????????????????????????????????

La regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Algaida organitza un cicle de tallers amb famílies a l’Escoleta Municipal Flor de Murta per tal d’obrir l’espai de l’escoleta municipal a les famílies i ciutadania en general d’Algaida, Pina i Randa i amb l’objectiu de “potenciar el vessant educatiu i social de l’espai que engloba l’escoleta”, explica la regidora d’Educació, Margalida Garcias.

Així mateix, apunta que “aquests tallers pretenen generar sinergies entre la comunitat educativa i oferir un context per al foment de la convivència i socialització de les famílies i d’aquesta manera contribuïm a afavorir el desenvolupament social del municipi”, apunta Garcias.

Per això, s’han programat quatre tallers per a famílies, tres d’ells adreçats a mares i pares amb els seus fills, i un només per a mares i pares i altres professionals de l’educació o persones interessades en la temàtica.

L’acte de presentació es va dur a terme el passat divendres a la ludoteca del jardí de l’escoleta i consistí en jocs al pati. Estava adreçat a famílies amb infants de 0 a 6 anys, encara que hi poden participar nines i nins i familiars de totes les edats. Aquesta Ludoteca de Jardí desenvolupa espais de joc autònom i no dirigit on els materials parlen per si mateixos. En aquests ambients infants, joves i adults es retroben amb el joc, entre ells i amb ells mateixos des de l’exploració i des de l’experimentació.

Els tallers programats són:

Les inscripcions als tallers es pot fer a partir del 28 d’abril a Flor de Murta. Es podran fer també al registre de l’Ajuntament o a través de l’adreça electrònica aodl@ajalgaida.net.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version