Site icon Essaig.cat |

La Universitat Oberta per a Majors farà cinc conferències a Algaida

UOMpoblesSota el lema “Aprendre no té edat” la Universitat Oberta per a Majors de la UIB presenta pels mesos de maig i juny un total de 130 conferències que tractaran temes de salut, història i patrimoni, economia i estalvi, medi ambient, etc… Les temàtiques s’han escollit amb la feina conjunta de la Universitat i els municipis participants per tal de contemplar les inquietuds i demandes de la població major de la zona.

A la presentació, que va tenir lloc la setmana passada, intervingueren el rector UIB, doctor Llorenç Huguet, i la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana M, el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, la gestora de Banca Institucional de CaixaBank, Antònia Ponsetí i el responsable de Relacions Externes del Corte Inglés, Antonio Sánchez.

Jurado va celebrar tenir de nou activa la participació del Consell de Mallorca en aquesta proposta d’estudis que no només amplien coneixements sinó que fomenten l’envelliment actiu, “estic molt orgullós que el Consell pugui col·laborar amb la UOM de nou des de l’any passat, ja que per a nosaltres és molt important treballar per a millorar la vida dels nostres majors i fomentar l’envelliment actiu, que no només és estar actiu, sinó que és participar en la vida pública, i com no, gaudir i divertir-se. En definitiva sentir-se vius.”

L’any passat gairebé 800 persones es van inscriure a les conferències i enguany s’espera que augmenti la participació.

La UOM a Algaida

L’Ajuntament torna a posar en marxa el cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors (UOM), projecte educatiu dirigit a adults.

A continuació us mostram el cicle de conferències d’Algaida. Totes les conferències tindran lloc a la sala de plenaris de la Casa de la Vila d’Algaida. Totes les conferències són gratuïtes. Per a més informació i inscripcions: Oficines Municipals de la Casa de la Vila fins dia 4 de maig o el mateix dia de la conferència.

Des de l’Ajuntament s’anima a que la gent s’hi engresqui. Tots els participants adults majors de 50 anys que assistesquin a un mínim de 4 conferències rebran una certificació de la vicepresidència de cultura de La universitat de les Illes Balears. Cal destacar, però, que està obert a tothom i que es pot assistir a les conferències que més interessin sense estar inscrits prèviament.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version