Essaig.cat |

Alerta taronja per altes temperatures a l’interior de Mallorca, avui i demà.

Alertes 31/07/2017

L’onada de calor que castiga les illes Balears des de divendres passat arriba aquest dilluns al seu punt màxim, i sembla que continuarà demà primer dia del mes d’agost.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha declarat l’alerta taronja per altes temperatures a l’illa de Menorca i a la zona sud i l’interior de Mallorca en què es podrien arribar a registrar valors de 39 i 40 graus, respectivament. Així, la resta de l’illa de Mallorca estarà en alerta groga amb temperatures màximes que arribaran als 38 graus.

Aquesta situació també es manté per a demà dimarts dia 1 d’agost a la mateixa hora. El dimecres sembla que les temperatures ens donaran una petita treva, ja que l’AEMET, preveu a hores d’ara, alerta groga amb temepratures que poden arribar als 36 o 37 º C.

Gaudeix del Sol

20108260_1222983971140931_9098511564840382134_nLa Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears i l’Associació Espanyola Contra el Càncer, ha elaborat una campanya informativa destinada a la prevenció del càncer de pell. La campanya, amb el lema “Gaudeix del sol”, està emmarcada en les línies del Codi europeu contra el càncer i està dirigida tant a la població illenca com als turistes que ens visiten aquests mesos d’estiu. 

La majoria dels efectes adversos de l’exposició al sol es poden evitar seguint uns consells senzills:

Redacció essaig.cat

Exit mobile version