Site icon Essaig.cat |

Crònica de les festes de Randa 2017

Aquestes dos darrers caps de setmana, Randa ha viscut les seves festes d’estiu. Les festes s’iniciaren amb la pintada del cartell de les festes per part dels mes joves, en què els infants s’ho passaren d’allò més bé.

El dissabte dia 19, va tenir lloc l’homenatge a les persones grans del llogaret i ja a la nit, es va dur terme l’acte en favor de les persones refugiades i més tard, va tenir lloc el cinema a la fresca.

El diumenge 20 va tenir lloc el 7è Concurs de Plats Dolços i tots feien molta mengera. El diumenge a vespre va acabar amb un bon concert de la banda de Música d’Algaida

El divendres 25 va tenir lloc els cercaviles i el sopar a la fresca.

I el dissabte 27  els actes començaren amb l’excursió amb bicicleta a la Pau de Castellitx. Més tard i organitzada per l’Associació d’Artesania d’Algaida, Pina i Randa i l’Ajuntament d’Algaida, Randa va celebrar la segona edició de la fira artesana. Ja el vespre va tenir lloc l’actuació de l’Artuskada, la ballada popular amb el grup Estol Porrerenc i més tard revetla amb l’actuació de Quarteto Vintage, Undergrounds i Rumba nostra

El diumenge matí continuà la festa amb l’albada amb els xeremiers de Randa. A les 11 se celebrà la missa de festa, seguida d’un refresc per a tot el poble. L’horabaixa fou el torn dels jocs amb les carreres de joies i la festa infantil al carrer de sa Font.

A la nit del diumenge 27, es representaren dos sainets: Un casament de moda, anònim i Beates falses de Aina de Villalonga Zaydia, a càrrec de la companyia Comediants d’Algaida. Un cop acabat el teatre tingueren lloc els focs artificials.

A continuació una galeria de fotos dels conjunt de les festes.

 

Des d’es Saig volem agrair la col·laboració dels randins i randines, no només en fer els actes de les festes ben participatius, sinó també d’enviar-nos imatges i vídeos a la redacció (sobretot Aina Maria Serra i Biel Vidal). Això ha fet possible fer el seguiment de les festes amb els nostres lectors, tant en aquest digital i a les xarxes socials. Gràcies per demostrar un cop més que aquest mitjà el feim entre tots. 

Redacció essaig.cat

Exit mobile version