Essaig.cat |

Crònica esportiva del cap de setmana

Aquest cap de setmana, un nou equip del CE Algaida s’ha incorporat a la competició esportiva. La crònica esportiva ve marcada per resultats dispars.

resultatsesportius0917_4

Important i destacada victòria dels cadets del Club Esportiu Algaida contra el Xilvar de Selva per 6 gols a zero que posen de manifest l’excel·lent inici de temporada. En el partit quedà palesa la superioritat algaidina en tots els aspectes: ordre defensiu, coordinació entre línies, excel·lent circulació de pilota i efectivitat davant la porteria visitant. Els golejadors algaidins foren Joan Cerdà (2), Marc Rando, Noah Ottonelli, Álvaro Acedo i Tomeu Tomàs.

Bon partit dels juvenils del Club Esportiu Algaida davant el Son Sardina en un partit molt igualat que va fer que s’arribàs el descans amb empat a zero gols. En el minut 10 de la segona part, l’Algaida s’avançà en el marcador en una jugada de contraatac que Álex Rafael culminà en gol. Per la seva banda, els visitant no afluixaren i empataren al cap de 10 minuts. Tot i les bons ocasions creades per l’Algaida cap d’elles es concretaren. Quasi al final de l’encontre els visitants aconseguiren fer el 1 a 2 definitiu amb la treta d’una falta directa.

Estrena dels infantils que no pogueren puntuar en la seva visita a Gènova. El partit  començà molt bé pels algaidins ja que havien aconseguit avançar amb 2 gols de Jaume Puigserver i Miquel Llompart. L’Algaida intentà jugar la pilota en tot moment i els locals es limitaren a pegar pilotades llargues en un camp de dimensions molt reduïdes, i imposar el seu major poder físic. Això no ho pogué contrarrestar l’Algaida i li capgiraren el marcador amb el definitiu 4 a 2.

Nova victòria i tres punts els que han sumat els amateurs del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Lloret. El partit difícil on cap dels dos equips s’imposava amb claredat en el centre del camp, però fou l’Algaida que quan faltaven 20 minuts per acabar el partit, en Llorenç Gil, va aconseguir marcar el que seria el definitiu 0 a 1. Aquesta victòria permet a l’equip amateur seguir a la part alta de la classificació.

Les nines del Club Esportiu Algaida en el seu encontre contra La Viletano pogueren puntuar. L’equip de Palma s’avançà en el marcador i les algaidines aconseguiren empatar amb un gol de Cristina Ximelis. A la segona part les algaidines cercaren amb insistència la porteria visitant, però les de La Vileta aconseguiren fer jugades de contraatac molt ràpides que donaren problemes a l’Algaida. En una desafortunada jugada, la defensa algaidina es feren un gol en pròpia porta. Tot i que intentaren l’empat, el partit acabà amb el  definitiu 1 a 3 quan faltava un quart per acabar el partit.

Enhorabona als equips guanyadors i sort als qui no heu tengut l’ocasió de puntuar.

Redacció essaig.cat 

 

Exit mobile version