Site icon Essaig.cat |

Crònica esportiva del primer cap de setmana d’octubre.

Crònica esportiva d’aquest cap de setmana en quan als equips de futbol del CE Algaida que participen en competicions oficials.

Bon inici de temporada per l’Aleví B del Club Esportiu Algaida amb victòria dins Es Porrassar. El partit està dominat per l’Algaida. L’1 a 0 a favor dels algaidins el feu en Miquel Angel Massanet en el primer quart, els altres dos gols a favor de l’Algaida s’han aconseguit en el tercer quart gràcies a Sebastià Nolla i a Juan Carlos Marques.

Derrota per la mínima de l’Aleví A en el seu debut a la categoria de Primera Regional. El partit fou molt igualat i molt disputat pels dos equips, tant el joc ofensiu com el defensiu s’ha desenvolupat amb molta intensitat i els dos equips han competit de bon de veres. El gol rebut en el primer quart ha impedit puntuar. Cal destacar que aquest és el primer equip d’Algaida que milita en la categoria Aleví de Primera Regional, tot un repte el que ha d’afrontar l’equip algaidí en aquesta temporada.

Derrota dels infantils del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar. A la primera part el joc fou molt igualat i els visitants aconseguiren l’avantatge a un gol. A la segona part les forces del algaidins minvaren molt i reberen tres gols més en contra.

Segueix l’espectacular inici de temporada dels Cadets del Club Esportiu Algaida. En la seva visita a Llubí, els algaidins avantajaven l’equip local de 0 a 6, cosa que ha fet que a la segona part sortissin més relaxats i baixessin el seu ritme de joc, així i tot encara marcaren un altre gol. Els autors dels gols de l’Algaida foren Joan Cerdà, Sergi Argües (2), Álvaro Acedo (2), Marc Rando i Lluís Rosselló.

Victòria del Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a S’Arenal. En el minut 15 de la primera part l’Algaida s’avançà amb un gol d’en Miquel Lara i en el 36 s’aconseguí el 0 a 2 gràcies a un gol d’en Biel Llompart, amb què s’arribà al descans. A la segona part els locals sortiren un poc més centrats i escurçaren la diferència en els 5 minuts de la segona part, mestre que l’Algaida poc a poc tornà a agafar el domini del partit.

Tres punts més els que han sumat els amateurs del Club Esportiu Algaida en el seu partit contra el Pilares. Una bona combinació dels davanters de l’Algaida ha obtingut el premi del gol i Rafel Jaume ha marcat el gol amb què s’arribà al descans. A la segona part els locals canviat l’estratègia i Rafel Jaume tornà a marcar en una jugada confusa. Els visitants aconseguiren el 2 a 1 en una jugada a pilota aturada i quan faltava gairebé un quart per acabar el partit, els algaidins en una combinació aconseguiren culminar la jugada amb un gol d’en Tomeu Vidal.

Derrota de l’equip femení de l’Algaida en la visita al camp de la Nova Cabana El partit va tenir un bon per part de les nines de l’Algaida que en el minut 10 de la primera part s’avançaren per 0 a 1 amb un gol de na Maria de Mar Barceló. Però poc després i durant  20 minuts durs, els han costat tres gols en contra. A la segona part en 5 minuts les locals marcaren 2 gols més, això va fer que l’Algaida que anàs a remolc tot el quedava de partit. El definitiu 5 a 2 el s’ha fet l’equip local en pròpia porta.

Comiat del Pina

El passat dissabte es feu un sopar i un partit de veterans per acomiadar-se, de moment, del Pina CF i fer una homenatge als jugadors, aficionats i patrocinadors. Us deixam una imatge publicades pel Pina al seu facebook dels participants en el partit.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version