Site icon Essaig.cat |

Cap de setmana amb un quasi ple de victòries dels equips del CE Algaida

resultatsesportius1017_4

Els nostres futbolistes, grans i petits que formen part del CE Algaida, estan d’enhorabona aquesta setmana perquè tots els equips en competició aquesta jornada, a excepció dels més petits i de les nines que no jugaven, han tengut victòries importants en els seus encontres. De menor a major edat, anam amb la crònica.

El més petits del Club Esportiu Algaida jugaren el seu segon partit de la temporada dins Montuiri. El resultat no els fou favorable. Cal recordar que aquest equip és el primer any que participa en una competició oficial i el seu principal objectiu és la formació per anar anar assimilant les dinàmiques de l’esport i de la mateixa competició.

Segon partit i segona victòria del Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Petra. Els primers en marcar foren els petrers, però al cap de cinc minuts els algaidins empataren.  En els dos darrers quarts es confirmat la superioritat de l’Algaida que s’anat reflectint en el marcador a mesura que passaven els minuts fins arribar al definitiu 1 a 5 a favor dels algaidins. Els golejadors foren Guillermo Da Rosa (3) i Jaume Cortés (2).

Gran victòria del Benjamí del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Cala d’Or. El partit va estar dominat totalment pels algaidins en totes les vessants del joc: poder ofensiu, solidesa defensiva, iniciativa en el joc,… Els golejadors foren Arturo Palou, Vlad-Daniel (4), Marc Soriano, Agustí Lara (3) i Andreu Fiol.

Victòria de l’Aleví A del Club Esportiu Algaida en Es Porrassar. El partit començà molt bé pels algaidins ja que en el primer minut aconseguiren marcar el 1 a 0. Aquest fet no  descentrà els visitants que intentaren imposar la seva superioritat física que fou frendada per la sòlida defensiva algaidina.  En els darrers cinc minuts es consolidà la e victòria algaidina, i ha estat mitjançant dos llançament de falta. Els gols de l’Algaida els feren Baltasar Sales, Joan Cantallops i Pere Vich.

Tampoc quedaren enrera i continuaren sumant victòries els Alevins B en la seva visita a Na Capellera de Manacor. Al poc de començar el partit, els de Manacor s’avançaren en el marcador, però abans d’arribar a la mitja part, els algaidins aconseguiren capgirar el marcador per 1 a 2 al seu favor. Em el tercer quart, l’Algaida tornà a marcar i gairebé al final del partit sentencià el resultat amb un quart gol. Els golejadors foren en Sebastià Nolla, Miquel Angel Massanet (2) i Tomeu Buñola.

Victòria de l’Infantil en la seva visita a S’Arenal. En la primera part els algaidins dominaren de forma aclaparadora als locals i arribaren al descans amb una avantatge de 0 a 2 al seu favor. A la segona part els locals han avançat línies i han espitjat de valent, mentre que els algaidins es feien forts en defensa, però, no podien aconseguir un tercer gol que els donés la tranquil·litat en el marcador, amb un ajustat 1 a 2 s’ha arribat al final del partit. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Falconer i Marc Servera.

3 punts sumaren també els Cadets contra el Sp. Sant Marçal At en Es Porrassar. Els algaidins dominaren pràcticament durant tot el partit i a l’acabament de la primera part estaven per davant en el marcador per 2 a 0. Durant la segona part augmentaren l’avantatge en el marcador fins al 4 a 0, però en la part final del partit els algaidins es relaxaren i reberen dos gols. Els golejadors dels cadets algaidins foren en Tomeu Tomàs, en Miquel Servera (2) i en Toni Mudoy.

Més victòries com la dels Juvenils del Club Esportiu Algaida dins el camp del Santa Monica. El partit es presentava complicat ja que els algaidins estaven molt just de jugadors. El partit va estat dominat pel l’Algaida i la mala sort i la falta de precisió en la definició del gol va fer que el resultat no fos molt més ampli. Els gols algaidins els han fet Biel Llompart (2), Francesc Bover i un que el s’han fet els locals en pròpia porta.

Finalment els més grans del club també han tengut la seva racció de victòria en la seva visita a Santa Margalida. Els grans de l’Algaida feren un molt bon partit, en el que s’ha de ressaltar l’ordre tàctic, intensitat en el joc i solidesa en totes les seves línies. Els primers en marcar foren els algaidins mitjançant una pressió a la sortida de la pilota de la defensa local si bé al cap de cinc minuts els de Santa Margalida aconseguiren empatar en una juga embolicada dins l’àrea que defensava l’Algaida. Quan faltaven 10 minuts per arribar al descans, l’Algaida aconseguí l’1 a 2 després d’una excel·lent jugada per banda que va definir molt bé la davantera algaidina. Al començament de la segona part els locals avançaren línies i es toparen amb l’Algaida que controlava la situació i aprofitava els espais que deixaven els locals. En els darrers 15 minuts del partit l’Algaida va aconseguir va marcar dos gols més. Els golejadors algaidins foren en Llorenç Gil (3) i Marc Mulet.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version