Essaig.cat |

Crònica esportiva del cap de setmana del 17 al 18 de novembre

Com cada setmana us oferim la crònica esportiva:

Tres punts va sumar l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Santa Margalida. Partit disputat que han sabut resoldre els algaidins al seu favor en el sempre difícil desplaçament al camp del Margaritense, de fet, no ha estat fins en el tram final del partit en què la balança es decantà a favor de l’Algaida. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou i Vlad Daniel.

Derrota molt severa l’encaixada per l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en partit disputat en Es Porrassar contra els Serverins. El marcador final no fa justícia amb els algaidins, que cert és que el de Son Servera que foren més resolutius de cara a porteria, però, els algaidins desplegaren un joc, competitivitat i feina per tenir més gols al seu favor. El gol de l’Algaida el feu en Jaume Cortès. Aquest ha estat el primer partit de lliga que és queda fora puntuar el Benjamí de l’Algaida per lo que es manté en la part alta de la classificació.

Excel·lent victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Manacor B. Els algaidins foren superiors als manacorins i els dos gols de l’Algaida els va fer en Pere Mercadal.

Dura derrota de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra Es Pla. Un dolent tram final de partit ha fer canviar el marcador en contra dels algaidins, perquè el partit va ser  molt igualat fins al minut 50 on cap dels dos equips aconseguia imposar-se a l’altre amb claredat, però un tercer gol dels visitants ha descentrat a l’equip algaidí. El gol de l’Algaida el feu n’Alejandro Martí.

Un punt va aconseguir l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Malferit. Els algaidins visitaven un del camps més difícils de la categoria en la que els locals són els segons classificats, però malgrat aquest escenari els algaidins han fet un gran partit, comandant en el marcador i en el joc, desplegant un futbol sòlid i ordenat. El gol de l’Algaida el feu en Miquel Angel Fernàndez.

Derrota de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Sineu. Els algaidins feren un partit molt fluix contra un rival que no era millor que ells, però, els locals aconseguiren dos gols en la primera part i en la segona s’han limitat a conservar el resultat

Tampoc va puntuar l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Campos. Els campaners són els líders de la categoria i els algaidins aconseguit acabar la primera part en empat a un gol. En la segona part els locals sortiren amb la intenció de posar setge a la porteria de l’Algaida i dues jugades puntuals en 5 minuts feren que els campaners marcassin fessin dos gols, però els algaidins ho han seguit intentant i han estat molt a prop d’aconseguir el gol que els tornava ficar en el partit. El gol de l’Algaida el feu en Tomeu Pou. El Juvenil de l’Algaida es manté a la part alta de la classificació.

No va poder puntuar l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Constància d’Inca. Els visitants son un del equips capdavanters de la categoria i ho demostraren en el partit, així i tot, els algaidins s’avançaren en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta que se feren els inquers. L’infantil F11 de l’Algaida va lluitar amb una excel·lent actitud.

Sense puntuar s’ha quedat l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Sa Indioteria. Les de La Victoria han aconseguit un avantatge de 2 a 0 en la primera part gràcies a una major efectivitat davant porteria, a la segona part les algaidines aconseguiren escurçar diferències i posar un ajustat 2 a 1 en el marcador, però, les locals marcaren el tercer gol definitiu en el resultat. El gol de l’Algaida el va fer na Maria de Mar Morro.

Un punt va sumar l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Cala Millor, camp on juga provisionalment el Cardassar de Sant Llorenç. El partit ha estat molt disputat i amb molta intensitat per part del dos equips. La primera part ha estat de domini algaidí que ha cercat combinar entre línies per arribar la porteria rival, per la seva part, els locals, han acumulat molta gent entre el mig del camp i la seva línia defensiva, cercant un joc directe per guanyar l’esquena de l’Algaida, en la primera part les ocasions de gol més clares han estat dels algaidins. A la segona part els locals han proposat un poc més i han avançat més les seves línies, fent fer feina de valent a la defensa visitant, així i tot, l’Algaida ha tingut una molt clara ocasió de gol, al igual que els locals i en el dos casos no ha estat gol gràcies a les excel·lents intervencions del dos porters. En definitiva, just repartiment de punts que permet al dos equips seguir enganxats a la part alta de la classificació en aquesta disputadíssima Primera Regional.

I els equips de vòlei?

Aquest cap de setmana continuam amb les bones notícies de les jugadores del club de vòlei. Així cal destacar la primera victòria del Algaida Vòlei Club dins la categoria de la Lliga Femenina. Les cadets juguen el seu partit dimecres i les infantils patiren una nova derrota.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version