Site icon Essaig.cat |

Ensurt per un incendi al carrer Alfabaguera

Foto: Policia Local d'Algaida

Notícia actualitzada 20/01/2019, 23:00

Un cotxe s’ha incendiat dins l’aparcament dels edificis del carrer alfabaguera número 20 d’Algaida, per causes que es desconeixen. L’incendi apart d’afectar a l’estructura de l’aparcament també ha afectat sobretot als quatre habitatges més pròxims a l’aparcament que han estat precintats i altres 3 habitatges que no s’hi pot habitar arran de la inspecció de bombers i l’arquitecte municipal. La resta d’habitatges han sofert danys pero l’incendi ha afectat a la instal·lació elèctrica i d’aigua. Sembla que hi ha també  tres cotxes afectats.

 

Al lloc dels fets s’hi han desplaçats efectius de Bombers de Mallorca, Policia local que ha estat la primera que ha arribat i ha desallotjat els veïnats, protecció civil, Guàrdia civil i també la Directora insular d’emergències Paola Van Gent Torres.

En declaracions a es Saig la batlessa Maria Antònia Mulet que també s’hi ha desplaçat ha destacat la feina de les forces de seguretat i emergències i ha expressat que”es d’admirar la paciència dels veïnats afectats i haver facilitat la feina amb el problema que tenien”.

Afortunadament ha estat un ensurt i no s’han de lamentar ni víctimes ni danys personals. Ara resta pendent l’informe dels tècnics i de la policia científica per avaluar els danys i a partir d’aquí poder trametre el sinistre a les assegurances si escau i iniciar les tasques de reparació. L’ajuntament d’Algaida ha gestiona l’allotjament de les famílies desallotjades entre els allotjaments turístics del municipi.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version