Essaig.cat |

Crònica esportiva del primer cap de setmana de febrer

A continuació us oferim la crònica esportiva del primer cap de setmana de febrer.

Tres punts sumaren l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Porto Cristo per 5 gols a 1. Els primers en marcar foren els visitants aprofitant un desajust defensiu dels algaidins, però aquesta circumstància la varen saber gestionar els locals i al descans els algaidins ja havien capgirat el marcador amb un 2 a 1 al seu favor. En els darrers dos quarts els algaidins imposaren el seu millor joc de forma clara, aconseguint tres gols més i no donant cap opció als visitants. Els gols de l’Algaida els feren Vlad Daniel, Hugo Prior (2) i Pau Forteza (2).

Victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Moix. per 1 gol a 3. Els locals foren els primers en marcar quan es duien 5 minuts de partit però els algaidins els empataren en el segon quart. En els dos darrers quarts els algaidins tornaren a lluir la seva solidesa defensiva i aprofitaren algunes de les ocasions de gol que generaven per ampliar el marcador al seu favor i sumar els tres punt en joc. Els tres gols de l’Algaida els ha fet en Jaume Cortés.

Victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Club Juv. Petra per 3 gols a 0. Els algaidins foren millors que els petrers, des del punt de vista tàctic, tant en el vessant ofensiu com defensiu. Els gols de l’Algaida els feren Nofre Nicolau i Jordi Juan (2).

Tres valuosos punts ha sumat l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Son Fuster. amb un resultat de 2 a 3. En aquest partit s’enfrontaren dos equips que estan molt igualats en la classificació i aquesta igualtat s’ha vist reflectida en el partit, on els algaidins, mostraren un punt més d’ofici. Els gols de l’Algaida els feren Baltasar Sales, Arturo Palou i Miquel Angel Fernández.

No ha pogut puntuar l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Atº Escolar per 1 gol a 4. Els de Capdepera demostraren una millor definició davant porteria que els algaidins que han intentat en tot moment jugar la pilota i no han deixat de lluitar en tot el partit. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Buñola i Miquel Angel Massanet.

Victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la visita al camp on juga el San Cayetano per 1 gol a 4. El partit va estar condicionat per la pluja i el fort vent que hi hagué durant tot el partit. Foren els algaidins els que feren una millor lectura de la situació, optant per un joc pràctic, movent la pilota pel terra i cercant la major velocitat del davanters algaidins vers la defensa local. Els gols de l’Algaida els ha feu tot quatre en Tomeu Pou.

Tres punts ha sumat l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Ca’n Picafort, també per un gol a 4 Els primers en marcar foren el locals, però els algaidins empataren l’encontre abans d’arribar al descans. A la segona part l’Algaida va saber imposar amb més claredat el seu millor joc, i a mesura que varen anar passant els minuts l’avantatge en el marcador va anar augmentant a favor dels algaidins. Els gols de l’Algaida els feren Toni Mudoy, Lluis Rosselló (2) i Miquel Llompart.

Derrota per la mínima de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en la seva vista al Coll d’en Rabassa per 1 gol a 0. Un solitari gol en la segona part ha estat suficient perquè les locals poguessin sumar els tres punt en joc. El partit va ser igualat, amb molt poques ocasions de gol i on els petits detalls agafaren molta rellevància.

No ha pogut puntuar l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra els co-liders de l’Alaró amb un resultat de 2 a 4. L’Algaida els va plantar cara en tot moment, fent molta de feina i lluitant cada una de les pilotes amb joc. De fet, els algaidins aconseguiren capgirar un marcador en contra i no va ser fins ben entrada la segona part quan els visitants aconseguiren imposar-se. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Ignasi Sampol i Saad Benmerzoug.

Repartiment de punts amb 2 gols cada equip en el partit disputat per l’equip Amateur del Club Esportiu en Es Porrassar contra l’UE Santa Maria. Els visitants son els líders de la categoria i els algaidins feren un molt bon partit. Els primers en marcar foren els visitants mitjançant un penal en què va ser sancionat l’Algaida, però això no va afectar els locals que empataren abans d’arribar al descans. A la segona part l’Algaida va dominar l’encontre, practicant un bon joc i lluitant totes les pilotes dividides, i s’avançaren en el marcador. No fou fins al tram final i mitjançant una falta quan els visitants aconseguiren empatar. El primer gol a favor de l’Algaida el se feren els visitants en pròpia porta quan intentaven treure una pilota que ja estaia a punt d’entrar dins la porteria i el 2 a 1 l’ha fet Rodrigo Allo després d’una excel·lent jugada.

I les jugadores de Vòlei?

Foto: Algaida Volei Club

Les jugadores de l’Algaida Cluib de vòlei segueixen treballant per millorar els seus resultats. Aquesta setmana cal destacar la victòria de les infantils i en bon rotllo de les jugadores contràries de l’Àgora Portals. També la quasi victòria de les grans en la seva visita al camp del Rafal Vell. Menys sort han tengut les cadets en la seu partit davant l’Alaró. Que no decaiguin els ànims de seguir jugant i millorant.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version