Site icon Essaig.cat |

Maria Antònia Mulet elegida nova presidenta de l’executiva del Fons Mallorquí de Solidaritat

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació s’ha reunit en Assemblea Extraordinària per tal d’elegir els nous membres de la Comissió Executiva per als propers quatre anys.

El president en funcions, Joan Verger, batle de Montuïri, ha presentat una proposta de candidatura per a la nova Comissió Executiva consensuada entre tots els partits polítics amb representació municipal a Mallorca. 

La Comissió Executiva és l’òrgan de govern i administració del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, associació integrada actualment per tots els municipis de l’illa, les mancomunitats del Pla i del Raiguer, el Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears.

Durant l’assemblea, el president sortint, Joan Verger, ha agraït l’oportunitat d’haver conegut el Fons Mallorquí des de dins i ha encoratjat els nous representants a fer un esforç per aconseguir la fita de destinar el 0.7% del pressupost municipal a cooperació. 

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, també ha empès la nova executiva a dur a terme els projectes marcats i ha destacat especialment l’encert d’incloure la difusió de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les línies del Fons. 

Per la seva banda, la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha agraït el model del Fons Mallorquí, “un espai de consens que permet fer polítiques de cooperació eficients i eficaces, més enllà dels colors polítics”. 

La nova presidenta del Fons Mallorquí, Maria Antònia Mulet, ha expressat l’honor que suposa per ella presidir el Fons i ha declarat que “sens dubte, conèixer i participar activament del Fons Mallorquí és una de les coses bones que m’ha donat dedicar-me a la política local”. 

Per acabar, la coordinadora del Fons Mallorquí, Antònia Rosselló, ha donat les gràcies a tothom per assistir, ha agraït a l’executiva sortint la manera en què han facilitat la tasca a l’equip tècnic aquests anys. Així mateix, ha presentat als nous representants les línies de treball del Fons, en especial, la campanya Compromesos amb l’Agenda 2030. 

Redacció essaig.cat
Exit mobile version