Site icon Essaig.cat |

Obertura de la rodona de devora l’eroski i canvi de sentit d’alguns carrers a partir de dijous dia 4 de juny

L’Ajuntament d”Algaida a través de la policia LOcal ha informat que per part de l’empresa constructora de l’obra de circumval.lació i dels tècnics del Consell de Mallorca demà dijous dia 4 de juny de 2020 habilitaran la nova rotonda a l’entrada del municipi d’Algaida (a l’alçada del supermercat Erosky) direcció Carrer Colomer fins dia 22 de juny de 2020.

Foto: Policia Local d’Algaida

La ronda migjorn (tram de la rotonda fins Carrer Jaume I) quedarà tancada a la circulació degut a les obres. Tots els vehicles que entrin al municipi des de la carretera de Llucmajor seran desviats cap al Carrer Colomer. Per aquest motiu , el tram del Carrer Colomer (davant Erosky) quedarà habilitat en doble circulació.

En sentit contrari, tots els vehicles que venguin des de el carrer de Sa Farinera, agafaran el Carrer Jaume I per accedir tant el centre del poble com per sortir del mateix pel Carrer Colomer direcció Llucmajor.

Per tant, la circulació quedarà de la següent manera als següents carrers:

Aquest canvi de circulació es farà demà 4 de juny a partir de les 9 del matí.

Tant des de l’Ajuntament i en nom del Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca i de l’empresa constructora de la ronda, es demana la col•laboració a la ciutadania i disculpes anticipadament per les molèsties que es pugin ocasionar.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version