Site icon Essaig.cat |

Detenen un home per 15 robatoris en comerços d’Algaida i Llucmajor

Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’almenys 15 robatoris en establiments comercials d’Algaida i Llucmajor. En el cas d’Algaida s’han vist afectats 8 negocis.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dimarts en nota de premsa, la passada setmana es van produir nombrosos robatoris que van causar alarma entre els comerciants d’Algaida i Llucmajor.

En tots els robatoris comesos, ha explicat, es va utilitzar el mateix ‘modus operandi’, que consistia a rompre les portes d’entrada dels comerços i una vegada a l’interior apoderar-se de doblers que hi havia a les caixes registradores.

Per això, efectius de la Guàrdia Civil varen dissenyar un dispositiu de vigilància per l’interior de la població d’Algaida en el qual va col·laborar la Policia Local, sempre de nit o matinada, hores en què es cometien els robatoris.

Durant la investigació, els agents varen aconseguir la numeració de la placa de matrícula d’un vehicle implicat en els robatoris. Després de diverses gestions varen localitzar al conductor del cotxe, un delinqüent habitual amb nombrosos antecedents per fets similars.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version