Site icon Essaig.cat |

Detingudes 4 persones per assaltar un xalet a Algaida i per la seva possible relació amb un tiroteig mortal a Ciudad Real

Quatre membres d’un clan familiar de la península amb un ampli historial delictiu, van ser detinguts per una ocupació il·legal i robatori amb força en un habitatge a fora vila, en un xalet amb piscina entre Algaida i Montuiri, ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat. Els quatre detinguts es trobaven en la finca ubicada en el nostre municipi quan van ser sorpresos pel propietari i un familiar, als quals varen intentar atropellar amb una motocicleta en emprendre la fugida.

Després d’aquest fet, l’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Algaida va iniciar una investigació que va donar amb la identificació dels assaltants. Un cop confirmada la identitat, es van establir dispositius de control per a la localització i detenció d’aquestes persones quan circulaven en dos vehicles per Algaida i per s’Arenal de Palma. Els acusats varen passar a disposició judicial dijous a Instrucció 7 i varen quedar en llibertat amb càrrecs.

Eren quatre membres d’una família que s’acabaven d’establir a Mallorca provinents de la Península, amb nombrosos antecedents per fets similars en diverses províncies de la comunitat de Castella i la Manxa. El tiroteig mortal del passat 3 de maig en el barri del Pilar, a Ciudad Real, varen provocar gravíssims disturbis i venjances entre els clans enfrontats, que van cremar cases i cotxes.

Les forces i cossos de seguretat estan seguint molt de prop la fugida a Mallorca a més de 50 membres de diferents clans gitanos que varen escapar després dels fets. Sembla, segons informa Última Hora, que els detinguts declararen que estaven molt espantats i temien per les seves vides, i que per aquest motiu havien marxat precipitadament de Ciudad Real a Mallorca. No obstant això, els investigadors han esbrinat que no van ser els únics a prendre aquesta decisió.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version