Essaig.cat |

Denunciat un conductor per fer un mal ús d’una targeta de minusvàlids

Segons informa la Policia Local d’Algaida en un comunicat a les xarxes socials, els agents han imputat a un conductor per un presumpte delicte de falsetat documental per ús indegut de document oficial/públic.

Els fets varen ocórrer quant un agent de servei es va donar compte d’un vehicle estacionat a un reservat de parking per a minusvàlids i la targeta que portava pareixia falsificada. Als pocs minuts es va personar el conductor sense presentar cap tipus de discapacitat ni d’acompanyament a altre persona. Una vegada interrogat, el conductor després de varies contradiccions va reconèixer que la targeta és d’un familiar seu però que és utilitzada per ell pel dia a dia.

La Policia Local recorda que arran de la reforma del codi penal del 2010 es va introduir un article 400 bis on també es regula, ja no només la falsificació de document, sinó també l’ús indegut.
Per això, es demana públicament que es respecti aquests tipus de reservats i que aquests fets provoquen seriosos problemes a les persones que realment ho necessiten.

També es recorda que el fet o modus operandi de sol·licitar una nova targeta amb excusa de pèrdua i amb la intenció de tenir dues d’oficials es sumaria a un presumpte delicte de denúncia falsa.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version