Site icon Essaig.cat |

Es consolida la plantilla de la policia local d’Algaida amb 3 nous agents

Foto: Ajuntament d’Algaida
Notícia actualitzada 7/02/2019, 22:00

L’Ajuntament d’Algaida ha consolidat la plantilla de la Policia Local amb 3 nous agents que el passat divendres, dia 1 de febrer, varen prendre possessió de la seva plaça. D’aquesta manera, el cos de seguretat local queda integrat per 5 agents i el cap de Policia, Joan Oliver.

Amb la incorporació d’aquests 3 agents, la plantilla es veu duplicada en efectius, ja que ara fa un any estava integrada per 3 policies. Aquesta ampliació de la plantilla permetrà cobrir els caps de setmana. “Tenim un terme municipal molt extens, amb 6.000 habitants i amb tres nuclis urbans i la zona de Cura, això fa que els caps de setmana, i a més està comprovat amb l’112, hi hagi moltes incidències com ara accidents, incendis, problemes amb guals, i pensàvem que era prioritari garantir la presència de la Policia Local els dissabtes i diumenges”, explica la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

D’aquesta manera, a partir d’ara, es cobriran els caps de setmana els matins i horabaixes i, en alguns d’ells, els torns permetran que hi hagi cobertura de nit des de les 21 a les 4 h.

Així mateix, l’ampliació de la plantilla, permetrà fer més prevenció i campanyes d’alcoholèmia, documentació de vehicles i conductors, controls de seguretat viària i continuar amb la tasca del Policia Tutor amb els infants, joves i la comunitat educativa del municipi. Així mateix, també hi haurà més presència dels policies al carrer i camins del terme municipal.

“Al cap i a la fi el que volem és que la gent ens vegi, fer una policia més propera i amb més presència cada dia de la setmana i amb aquest nombre d’efectius estem en condicions de poder-ho fer”, explica Joan Oliver, qui és cap de la Policia Local d’Algaida des del mes de novembre de 2017.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version