Site icon Essaig.cat |

Algaida reivindica la seva gastronomia amb la 15a edició de la seva mostra

L’Ajuntament d’Algaida organitza enguany la 15a edició de la Mostra Gastronòmica del municipi que comptarà amb la participació de nou negocis del sector de la restauració i els dos cellers locals.

La mostra se celebrarà des del divendres dia 15 fins al 24 d’octubre en els mateixos restaurants participants que han elaborat menús especials i oferiran els vins dels cellers Can Majoral i Oliver Moragues.

Els restaurants participants són: Can Sant Cafè, Celler Bar Randa, Es 4 Vents, Hostal d’Algaida, Pizzeria Pepe Nero, Sa Talaieta, Santuari de Cura i s’Espiga. Així mateix, s’hi ha sumat Cuina i Vins, tenda de menjars casolans per emportar-se. Cal destacar que és imprescindible fer reserva als restaurants.

En el decurs de l’acte de presentació la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, va destacar que «la mostra ja fa 15 anys i després que l’any passat, tot i la pandèmia, els restaurants apostessin per dur-la a terme, pensam que enguany el que feim per part de l’Ajuntament tornant a apostar per la mostra és reafirmar i reivindicar una part tan important de la nostra economia i més enguany que coincideix en el fet que les mesures han canviat i ja no hi ha limitacions d’aforament i horari».

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, es mostra «molt satisfeta pel suport de nou negocis relacionats amb la gastronomia del municipi i els dos cellers” Així mateix destaca que “la portada fa menció al producte de temporada, al local i al vi d’Algaida que també és ben conegut. També fa menció especial al vidre de Can Gordiola que va fer el 400 aniversari i d’aquesta manera destacam l’artesania d’Algaida. En els menús hi ha molt de producte mallorquí de temporada i local» Per això, se sortejaran 10 peces d’artesania de Vidres Gordiola.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version