Site icon Essaig.cat |

El vent toma el bou de Son Munar

Aquests dies ha fet molt de vent i ha causat nombroses destrosses, entre les quals hi ha el Bou de Son Munar. El toro d’Osborne, tanca publicitària ara reconvertit en element patrimonial, va ser enderrocat la setmana passada a causa de les fortes ratxes de vent registrades. La tanca metàl·lica jeu a terra des de fa uns dies.

En aquesta ocasió no es tracta de cap acte vandàlic, com ha passat altres vegades, ja que es pot apreciar que en caure es va aixecar part de la base de formigó que aguanta l’estructura de ferro. No s’ha trencat ni tallat cap dels elements que conformen el famós bou, cosa que si havia passat en altres actes de naturalesa vandàlica.

Des de fa alguns anys el cartell s’utilitza per fer pintades reivindicatives o bé per publicitar actes o esdeveniments festius com festes de quintos, etc. Des del 2019, l’empresa no fa cap mena de manteniment a aquesta tanca publicitària.

D’aquesta manera la carretera de Manacor perd unes de les tanques publicitàries i reivindicatives amb més solera de Mallorca.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version