Site icon Essaig.cat |

Nadal per a tothom. Els joves d’Algaida i Pina canten nadales. I entre tots, es recullen més de 400 kg d’aliments.

Els joves d’Algaida fan arribar Nadal a cada racó del poble, perquè ningú es quedi sense l’esperit d’aquests dies. Durant el seu recorregut, alguns han descobert el Centre de Dia de persones majors del municipi. Allà s’han posat en la pell de la gent gran i han pogut comprovar que alguns dels nostres majors se senten sols i tristos. Acostar-los unes Nadales i uns torrons que, ben segur, els ha fet sentir ben acompanyats.

Els joves han après a donar a canvi d’un agraïment o un somriure, després de cantar nadales en 3 idiomes! Sobretot els joves han après que al món hi ha infants, joves, adults i gent gran i que a tots ens fa feliços que algú pensi amb nosaltres.

400 kg d’aliments

La campanya de recollida solidària d’aliments ha tornat a ser tot un èxit, gràcies a la iniciativa de les associacions i entitats que s’han posat al capdavant: Algaida Jove, Algaida Solidari i la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau. Cal agrair a totes les persones del municipi que han fet la seva aportació de productes que alegraran les festes a les famílies més vulnerables. S’han recollit al voltant de 400 kilograms.

Bon Nadal a tothom i, sobretot, molta salut!

Redacció essaig.cat

Exit mobile version