Site icon Essaig.cat |

L’Ajuntament d’Algaida canviarà a LED l’enllumenat d’alguns carrers del municipi.

L’Ajuntament d’Algaida aposta per a l’enllumenat LED i ja ha adjudicat el contracte per canviar els fanals d’alguns carrers d’Algaida i Pina. La inversió total serà de 54.352,89 €

La finalitat del contracte és la millora de l’eficiència energètica d’una part de l’enllu- menat públic d’algunes zones del municipi. Aquest, ha estat dividit en dos lots: De la millora de Pina se’n farà càrrec l’empresa ELECNOR. Per l’altra banda, a Algaida, es responsabilitzarà l’empresa de NITLUX.

ELECNOR, amb un pressupost de 21.743,24 €, farà feina a les següents calçades de Pina: C/ Major, Sant Damià, Ramon Llull i Sineu. Així mateix, els responsables de la millora d’Algaida, NITLUX, treballaran a les zones dels carrers Palma, D’en Fiol, Escorxador, Aigua, Cavallers i Tanqueta, amb una facturació de 32.609,65 €.

Finalment, la corporació municipal assegura que “aquest és un projecte que està estudiat per fer-se a tots els carrers del municipi. Continuarem avançant amb energies de baix consum i que siguin respectuoses amb el medi ambient”.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version