Essaig.cat |

Falta de civisme dels propietaris dels cans

Diferents persones ens han fet arribar a la nostra redacció algunes fotografies de l’estat dels carrers del poble en referència a la quantitat d’excrements de cans que es troben en el poble.

Per respecte als nostres lectors només hem seleccionat les que es veuen més clarament d’enfora sense entrar en detalls si bé estan marcats amb un cercle de color vermell.

Demanam als responsables dels cans que els duen a passejar i que després no retiren els excrements dels animals que els arreplegui. (ens consta que la majoria de gent si que ho fa). Segons la normativa muncipal de Seguretat i Convivència ciutadana, l’incompliment de les obligacions de recollir els excrements sòlds seran considerades com a infraccions lleus amb multa d’entre  60 i 120 eurosbruts_carrer2

A part d’embrutar l’espai de tots, genera molèsties i males olors. Tots hem de ser responsables dels animals que tenim sota la nostra responsabilitat.

Recordau que si teniu alguna notícia o un tema que us preocupa ens poder fer arribar la vostra informació al correu electrònic noticiari@essaig.cat

Redacció Noticiari es saig

Exit mobile version