Site icon Essaig.cat |

Ja podeu votar les propostes per als pressuposts participatius 2018 fins al proper diumenge dia 3

PRESSUPOSTSPARTICIPATIUSVOTALa comissió de Participació ciutadana i l’Ajuntament d’Algaida animen a votar les propostes que els ciutadans i ciutadanes d’Algaida, Pina i Randa heu realitzat per ser incloses al Pressupost Municipal participatiu de l’any 2018. Només es podrà emetre un vot per persona. Per aquest motiu és obligatori estar empadronat al municipi i indicar el nom, llinatges, e-mail i el DNI.

Al full de les votacions podeu votar les propostes per Algaida, per Pina i per Randa (no es obligatori votar als 3 nuclis urbans ni tampoc votar totes les propostes) Podeu puntuar de 0 a 5 les propostes del formulari, essent 5 la valoració màxima que pot rebre cada proposta. El termini màxim per realitzar les vostres valoracions és diumenge dia 3 de desembre  de 2017.

A diferència de l’any passat, aquest any no s’han publicat les previsions econòmiques dels possibles costos que tindrian cadascuna de les propostes presentades.

Aquí teniu les propostes seleccionades:

PROPOSTES ALGAIDA
PROPOSTES PINA
PROPOSTES RANDA

Podeu votar propostes mitjançant el full que s’ha repartit a les causes i dur-lo a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila a Algaida, a la bústia de l’Ajuntament situada a Can Lluís a Pina i a bústia situada a l’aparcament de l’Hort de Son Romeguera a Randa. Així mateix, podreu votar en format electrònic al lloc web de l’Ajuntament d’Algaida, (acceptau tots els permisos que us demanin). Recordau fins al dia 3 de desembre.

Redacció essaig.cat 

Exit mobile version