Site icon Essaig.cat |

Publicats els projectes a votar en els pressupostos participatius de 2017

propostes_pressuposts2017Notícia actualitzada el 28/10/2016 les 16:50 hores

L’Ajuntament acaba de publicar a través del seu web els projectes que s’han presentat i que, sense passar-se dels pressupost poden ser aprovats pels ciutadans mitjançant una votació que es podrà fer al web municipal.

Podeu votar les propostes del formulari desplegable elegint una puntuació del 0 al 5, essent 5 la valoració màxima que pot rebre cada proposta. Només es podrà emetre un vot per persona i per aquest motiu és obligatori indicar el nom, llinatges, e-mail i el DNI. Es pot votar fins al proper dimecres dia 2 de novembre, a través del web municipal o presencialment a les oficines municipals de la Casa de la Vila. 

La novetat d’enguany és que s’han diferenciat els projectes per nuclis i que s’executaran els més votats d’Algaida, Pina i Randa i que també es poden votar dues propostes sorgides del consens entre els partits polítics de l’Ajuntament.

Entre els projectes que se presenten destaquen:

PROPOSTES ALGAIDA

PROPOSTES PINA

PROPOSTES RANDA

PROPOSTES AJUNTAMENT

L’Ajuntament d’Algaida ha desestimat una sèrie de propostes (23 a Algaida, 7 a Pina i 10 a Randa. L’Ajuntament ha indicat les propostes que el cost sigui tan elevat que no es pot executar sense comptar amb ingressos extraordinaris finalistes d’altres administracions o que no es poden finançar només del pressupost municipal, així com les propostes que són competència d’altres administracions. Al web municipal hi ha un document amb els motius d’aquesta desestimació. Tot i això, l’Ajuntament és compromet a realitzar tots els tràmits i gestions amb la resta d’administracions per dur endavant les propostes. .

Dimarts 22 de novembre a les 19.30 h al casal Pere Capellà, l’Ajuntament convida a conèixer els resultats de la votació. Les accions més votades es remetran al plenari de dia 24 de novembre on es proposarà l’aprovació inicial del pressupost municipal del 2017.

Des d’es Saig us animam a participar en aquest procés de votació de les propostes incloses dins els pressupostos participatius. Clicau sobre la imatge per iniciar el procés de votació.

Redacció Noticiari es Saig 

Exit mobile version