Site icon Essaig.cat |

Cap de setmana ple d’activitats per a grans i petits

tapatapaAquest cap de setmana a Algaida es duran a terme un conjunt d’activitats a tenir en compte per passar una bona estona de festa, de baixa, de cultura, o de gastronomia.

El dissabte estan preparades unes sessions de microteatre a diferents indrets del poble a càrrec de la companyia El somni microteatre. La primera obra és  Weltanshauung II de Xavier Uriz. Una Comèdia/drama dirigida per Sergi Baos i interpretada per Marga López i Pedro Mas, sobre els problemes que tenen dos responsables d’un camp de concentració alemany de 1944. La segona obra du per títol Quatre anys més i està escrita i dirigida per Rody Polonyi i interpretada per Salvador Oliva i Camil Casanovas. En ella es conta la història irreal en què apareixen el batle de Palma Mateu Isern i el president Bauzá que en realitat vol perdre les eleccions perquè «està  cansat de que no l’estimin».La tercera obra titulada Ella vendrà de Núria Vizcarro, es una Comèdia-fantasia, interpretada per Joan M. Albinyana, Jaume Gayà i Núria Vizcarro. Tres personatges que necessiten d’un quart per poder contar la seva història i mentre esperen intenten distreure el public. La venda d’entrades és a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila fins el divendres 23 d’octubre i el mateix dia de la funció a partir de les 20.00 h.

El vespre tindrà lloc la vuitena edició de la ruta de Tapa a Tapa, A partir de les  hores i per diferents bars del municipi, que coincidex amb la mostra gastronòmica. A partir de 2 euros la tapa i de 2.50 amb beguda es podran gaudir de bons tasts amb gust algaidí. La novetat d’enguany, és que els locals podran oferir altres tapes amb altres preus i per tant més diversitat. Aquesta era una polèmica que ja havia succeït en altres edicions i que ara que la institucionalitzen no se sap molt bé com pot funcionar.

 A partir de les 00.00 h. està previst un concert de S’Arrual Jazz Mort, al cafè concert s’Acadèmia de Plaça.

El diumenge dia 25 d’octubre a partir de les 9:30 hores es celebra la Pujada a Cura a peu per Castellitx i Albenya. A les 9:15 hores es farà la concentració a la plaça d’Algaida per sortir a les 9.30. Està previst dinar de paella per a tothom. El preu del tiquet és de 9,00 € i inclou la paella, vi, aigua, ensaïmada i fruita. 1 euro de cada tiquet es destinarà als refugiats de Síria. Si us interessa avui dijous és el darrer dia per apuntar-se a l’Ajuntament.

I per si us voleu entretenir jugant escacs el club d’escacs Dimonis d’Algaida organitzen tots els diumenges de 18 a 19:30 al casal Pere Capellà, unes sessions de nocions bàsiques i estratègies per aprendre a jugar o millorar el joc d’escacs.

Redacció Noticiari Es saig 

Exit mobile version