En una edició ben cossiera, com ho demostren les fotos de la portada i contraportada fetes per Jerònia Pou i Guillem Vanrell, hi ha espai sobretot per parlar del camp. Del mal estat en què se troben els camps de Mallorca per la manca de pluges i que se constata amb el pluviòmetre que ha elaborat Joan Barceló a la seva secció sobre el temps.
Seguim amb els continguts de l’any Llull, i en Llorenç Gil ens conta la relació del beat amb la flora, i cita 71 plantes que apareixen a les obres de Llull. També us oferim una ració de poesia lul·liana i donan compte del punt de llibre que ha fet l’Associació Fotogràfica d’Algaida. Finalment us mostram el resultat del taller de màscares fet per l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa i que tenia el Llibre de les Bèsties de Llull com a protagonista.
A la consulta veterinària parlam de leismaniosi i a la secció d’astronomia parlam dels planetes o llunes de moda.
Hem recuperat la secció Ens heu de fer una glosa, en aquesta ocasió, els glossadors han estat els membres de l’Associació Cultura Gastronòmica d’Algaida i a més hem estrenat una nova secció sobre els nous comerços i empreneadors al nostre municipi.
Finalment la xerradeta del mes l’hem dedicada al periodista menorquí d’esports d’Ib3 afincat a Algaida, Joan Martí i Mir que acaba d’estrenar un documental sobre la de teatre Acorar de Toni Gomila. Us deixam amb el trailer del documental Acorats, crònica d’un fenomen.
Aquests i altres continguts que només trobau a la premsa forana, els podreu llegir a l’edició en paper del febrer de la revista es saig.
Redacció noticiari es saig