Site icon Essaig.cat |

Crònica esportiva del cap de setmana

Empat a 4 gols dels Pina CF dins el Camp del Pla de na Tesa. Molt bon partit ja que l’equip piner ha hagut de remuntar un 3-1 en contra, posant-se 3-4, però un gol en el minut 90 els ha privat d’una valuosa victòria. Els golejadors piners han estat Juan Morey (2), Martí parets i  Jose A Sureda.

Espectacular victòria per 7 gols a 3 de l’equip femení del CE Algaida davant el Son Sardina, amb 6 gols fets per na Maria Barceló i 1 per na Melodie de Dios. També han estat abundants els gols en el partit dels infantils davant el RTV La Victòria. Els jugadors algadins aconseguiren guanyar per 8 gols a 3 (un dels quals va ser fet per un jugador algaidí en pròpia porta). Els golejadors infantils del CE Algaida foren Alberto Palou (1), Lluís Rosselló (2), Joan Cerdà (2), Adrián Xell Nilsson (1) i Miquel Servera (2)

Els juvenils també han guanyat per 5 gols a 2 dins el camp de l’Atlètic de Marratxí. Els golejadors han estat Tomeu Muñoz (1), Pere Ramon Oliver (2), Nicolau Justino (1) i Andrés Pérez (1). Victòria també dels Alevins davant Es pla B per 0 a 2 gols fets per Jaume Ignasi Sampol i Jaume Falconer

Menys sort han tinguts els grans dels CE Algaida que han perdut per 2 a 1 dins el camp del Sporting Valldemossa. El gol algaidí l’ha fet en Cristian Segovia. La resta d’equips tampoc han aconseguit guanyar ni sumar cap gol. Aquí teniu tots els resultats.

I els trotadors?

Aquest cap de setmana ha tengut lloc  Trail Camí de Cavalls, que amb 185kms de distància que consisteix en donar la volta a l’Illa per l’ancestral Camí de Cavalls amb unes 40 hores per a realitzar-ho. I els representants trotadors han fet molt bon paper.

En Miguel Avellaneda a la distància llarga, es col·locava des dels inicis a posicions capdavanteres. Arribada la matinada es col·locava fins i tot líder! Fent una cursa amb molt de cap, en Miguel va afluixar una mica el ritme per poder arribar sencer a meta. Finalment, després de 24 hores i 39 minuts, en Miguel va arribar en 7a posició final i guanyant la seva categoria.

A la distància de 100 kms els representants trotadors foren en Jose Terrones i en Marc Castanyer. Terrones, qui en les darreres curses havia demostrat el seu gran estat de forma, aconseguí una espectacular 13a posició, amb un temps de 12 hores i 13 minuts. Castanyer amb un temps de 14 hores 42 minuts, va aconseguir acabar en el lloc 56 de la general.

Ahir diumenge també varen tenir lloc les 3 Hores de Resistència BTT a Son Servera, amb 4 trotadors participants varen donar-ho tot, malgrat les altes temperatures. En Xisco Clemente i en Jaume Noguera foren els primers entre les dues parelles trotadores que participaren. Ells dos aconseguiren fer un total de 9 voltes al dur circuit amb un temps de 2 hores i 47 minuts. Això els hi va donar el lloc 36è a la general.

Pel que fa a la parella formada per Joan Sastre i Bernat Capellà, no pogueren acabar la cursa per problemes físics. Tot i això arribaren a fer 6 voltes amb un temps total de 1 hora 47 minuts. Així i tot arribaren a la posició 56 de la general.

Redacció noticiari es Saig 

Exit mobile version