Site icon Essaig.cat |

Victòria dels grans, dels infantils i dels alevins

resultatsesportius22240116Com cada setmana els jugadors dels equips de Pina CF i del CE Algaida, juguen amb il·lusió i ganes per obtenir uns bons resultats i guanyar partits.

Aquesta setmana la sort ha somrigut als grans de Segona Regional que han guanyat al CD San Cayetano gràcies a un gol fet per Juan A. Pérez. Cal destacar l’elevat nombre de targetes que reben els nostres jugadors, totes elles grogues: una per protestar, l’altra per fer la traveta a un adversari i dues per llençar la pilota enfora amb la intenció de perdre temps segons s’ha recollit en l’acte l’àrbitre qui, per cert ha estat amenaçat per un jugador de l’equip contrari que no havia estat convocat al partit i que havia sortit al camp.

Els infantils també han jugat el seu partit i n’han sortit victoriosos amb dos gols fets per Alberto Palou i Josep Puigserver. Pel que fa als alevins també han guanyat i per golejada de 8 gols a 1 davant el Serverense B amb gols de Miquel Llompart Sastre (3), Jaume Ignasi Sampol (3), Joan Miquel Hernández (1) i Jaume Falconer (1).

Els més petits no han tengut tanta sort. Així els dos equips de prebenjamins han perdut el seus respectius partits. El jugat a Cas Concos ha estat un partit difícil on la superioritat de l’equip rival s’ha fet notar des de l’inici, tot i que ens hem avançat primer. Així mateix els nostres menuts, Ibrahim Coulibay i Arturo Palou han pogut fer dos gols respectivament. Tampoc han aconseguit una victòria els juvenils per dos gols a tres davant el CD Consell. Els nostres golejadors han estat Pere R. Oliver i Tomeu Muñoz, en un gol de penal. D’aquest cal destacar les quatre targetes que han vist els nostres jugadors, una de les quals vermella, per haver pegat una cosa a l’adversari de forma temerària.

Derrota també de les al·lotes de l’equip femení davant l’Independiente CR per 5 gols a 4 fet per Leoni Hennrich, Maria Barceló i Melodi De Dios (2)

També hem de lamentar la derrota del Pina CF a n’es Figueral per 1-4 contra el Cala Millor en un partit que ha acabat amb el resultat d’un 1 a 3. Del perfil de Facebook del Pina CF us duim un vídeo amb el gol fet per Bartomeu Mut

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version