Essaig.cat |

Crònica futbolística del quart cap de setmana d’octubre

Aquesta setmana la crònica serà de petits a grans. Primer partit oficial dels jugadors pre-benjamins dins la seva carrera esportiva amb victòria per 5 gols a zero davant el Recreativo Patronato At. Recordem que els jugadors d’aquesta categoria tenen només 6 anys, i el més important de tot és aprendre, agafar les dinàmiques d’una competició i que l’activitat sigui un complement a la seva educació. En Jaume Cortes ha fet tres gols i en Guillermo da Rosa dos. La nostra enhorabona.

Victòria de l’equip Benjamí A davant el Petra dins el seu camp per 0 a 1. En el minut 8, en Baltasar Salas va marcar el gol de la victòria dels algaidins. L’equip local no va deixar que l’Algaida imposàs el seu joc i els petrers intentaren empatar el partit. Al final la solidesa defensiva de l’Algaida s’imposà i els tres punts vengueren cap a Algaida.

Menys sort tingueren el els Benjamins de primer any de l’Algaida que varen jugar dissabte com a locals. El partit començà amb molta intensitat per part dels algaidins i van tenir ocasió de marcar. L’equip d’Alaró aguantava defensivament i sortia al contraatac, amb aquest joc aconseguiren el 0 a 1. A la segona part del partit, els locals, afinaren la punteria i Vlad-Daniel aconseguiria marcar dos gols posant-se 2 a 1 a favor de l’Algaida. Una jugada a pilota aturada i després mitjançant un contraatac tornaren donar avantatge a l’Alaró per 2 a 3 pràcticament a les acaballes del partit. No obstant això, els algaidins transmeteren bones sensacions.

Victòria de l’equip aleví A davant un complicat rival com l’Artà Atlètic per 2 gols a 1. Els algaidins no han aconseguiren dominar clarament, ja que els artanencs lluitaren molt per no perdre la cara al partit. En el segon quart va marcar l’Algaida mitjançant un gol d’en Marc Servera, en el tercer quart els artanencs empataren en un córner en Jaume Ignasi Sampol va tornar a aconseguir l’avantatge de l’Algaida. Una altra victòria per l’equip Aleví A que els permet seguir al més alt de la classificació.

No els hi ha anat molt bé a l’Aleví B en la seva visita a Campos. Ja en el primer quart l’equip campaner s’ha imposat ofensivament i els nostres alevins han fet el que han pogut. Recordem que aquest equip juga plegat per primera vegada i la falta d’experiència la supleixen amb molta entrega, il·lusió i feina. Ànims i a seguir creixent un poc més cada dia.

resultatsesportius2016_oct4Derrota dels infantils per 3 gols a 2 dins el camp del Pla de na Tesa. Els algaidins s’avançaren amb un gol de Biel Sampol a l’inici del partit, però els locals marcaren dos gols abans d’acabar el segon quart. Al tercer quart els nostres infantils aconseguiren empatar amb un gol de Marc Rando, però gairebé al darrer minut de partit els del Pla marcaren el definitiu 3 a 2.

Treballada victòria dels cadets de l’Algaida per 3 gols a 1 davant el Ferriolense At. Amb una rapida transició en el mig del camp i amb passada a l’espai l’Algaida va marcar el seu primer gol. Quan estava a punt d’acabar la primera part els de Son Ferriol empataren. La segona part, molt similar a la primera, destacà pel joc destructiu per part del Ferriolense encaminat a cercar les seves oportunitats a pilota aturada. L’Algaida però va saber fer-li front i en dues jugades a l’espai, aconseguiren dos gols, que com el primer els féu en Joan Cerdà. Enhorabona.

Partit complicat el jugat pels juvenils dins Felanitx amb derrota per 2 gols a 1, ja que encara no ha pogut recuperar els jugadors que té de baixa (només teníem un canvi) i obliga a jugadors a jugar a demarcacions on no poden donar tot el millor de si. El partit es va caracteritzar per un Felanitx molt dur (de fet va acabar en 9 jugadors), que es va trobar amb un gol a favor seu en els cinc primers minuts i amb els nostres juvenils que intentaven jugar a futbol malgrat el comportament del rival. Al començament de la segona part en Tomeu Muñoz va aconseguir empatar a un gol, però en el minut 67 els felanitxers es tornaren avançar… Ànims i prompta recuperació als jugadors de baixa.

Les nines de l’Algaida jugaren aquest diumenge dins es camp d’Es Porrassar contra les eivissenques del At. Jesús. L’equip visitant s’avançà al minut 30 de la primera part, però les algaidines remuntaren per 2 a 1 abans d’arribar al descans. El domini de l’Algaida fou clar durant la segona part que es va traduir amb 3 gols més pel femení de l’Algaida deixant el marcador final amb un 5 a 1. Els cinc gols de l’Algaida els féu na María del Mar Barceló.

Derrota dels grans de l’Algaida no feren un bon partit en la seva visita a Vilafranca. El terreny de joc de Vilafranca és molt deficient i això no ens ha ajudat gens. L’equip local tenia clar com jugar, tancats a darrera, pilotada cap avant i veure que passava. En els primers minuts s’avançaren els de Vilafranca mitjançant una jugada de dubtosa validesa. A la segona part s’acumularen les circumstàncies en contra dels algaidins. El 2 a 0 local arribà perquè el davanter de manera involuntària per un gol en pròpia porta. El 3 a 0 fou d’un xut que, pel mal estat del terreny de joc, féu un bot estrany i entrà dins la porteria. L’Algaida aconseguí un gol a la treta d’un córner llençat per n’Isma Pérez. El definitiu 4 a 1 també fou en pròpia porta en una errada d’enteniment entre el porter i el defensa.

Finalment derrota del Pina dins el camp del Santa Maria. En el partot disputat ahir. El gol dels piners el feu en Joan Llompart.

Redacció Noticiari es Saig 

Exit mobile version