Site icon Essaig.cat |

El divendres comencen les festes de Sant Jaume amb els caparrots

capgrossos1
Caparrots

Si no hi ha res de nou avui dimecres es començaran a repartir els programes de les festes de Sant Jaume 2016 i enguany, tal i com us hem anunciat a través de les xarxes socials, tornam a posar en marxa l’etiqueta #festesalgaida16

A l’espera que reber-lo a casa, nosaltres esperam poder publicar-ho al web al llarg del matí, us avançam el primer acte de tots que té a veure amb l’inici de les festes aquest proper divendres 15 de juliol: la sortida dels caparrots.

Des de l’àrea de Joventut enguany es vol impulsar una nova proposta de cara a les festes de Sant Jaume, on els joves que enguany han cursat 6è de primària siguin els protagonistes, convidant-los a dur els caparrots de la vila.

En total hi ha 11 caparrots i s’asignaran per rigorós ordre d’inscripció. Aquestes es poden fer a les oficines de la casa de la Vila o al correu casaldelsjoves@ajalgaida.net, indicant el nom de la persona, la data de naixement, el correu electrònic i el telèfon de contacte.

El matí a partir de les 10 hores del mateix divendres dia 15 hi haurà un Taller de Caparrots al CEIP Pare Bartomeu Pou, organitzat pel Casal de Joves d’Algaida amb la col·laboració de l’Escola d’Estiu New Age. Si els infants no van a l’escola d’estiu però volen participar en el taller, és necessari fer la inscripció igualment a les oficines municipals o al correu electrònic casaldelsjoves@ajalgaida.net, fins al dijous 14 de juliol.

D’aquesta manera, amb l’amollada de coets a les 18:30 i amb el Cercavila amb els Caparrots i la Banda de Música d’Algaida a partir de les 19 hores, es donarà el sús a les festes de Sant Jaume 2016.

Redacció noticiari es Saig

Exit mobile version