Site icon Essaig.cat |

La batlessa respecta però mostra la seva sorpresa davant l’anunci de ruptura de Més.

Davant l’anunci de Més per Algaida, Pina i Randa de deixar de donar suport a l’equip de govern del PSOE a l’Ajuntament, essaig.cat s’ha posat en contacte (via telefònica) amb la batlesa Maria Antònia Mulet, per conèixer la seva opinió sobre l’anunci fet avui matí pels tres regidores de Més per Algaida, Pina i Randa de deixar de donar suport a l’equip de govern.

La batlessa Maria Antònia Mulet ha expressat la seva sorpresa davant l’anunci i ha manifestat que «des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida respectam la decisió de l’assemblea de Més per Algaida però no la compartim ni entenem els motius d’aquest trencament.  Mulet no considera electoralista aquest moviment polític, però no acaba d’entendre els motius per desvincular-se del pacte. Tanmateix, ha afirmat que entén que «algunes mesures adoptades per l’equip de govern no els hagin agradat, o que des de Més s’estimassin més un altra manera de fer les coses».

La batlessa Mulet ha afirmat que «hem governat i tenim ben clar que som un govern en minoria i que l’oposició, inclosa Més per Algaida, ha votat a vegades a favor, a vegades en contra o s’ha abstès».

Un dels aspectes que més ha sorprès la batlessa és que semblava que es rompia un pacte de govern com si el PSOE i Més governassin junts. Mulet ha recordat que no existia un acord de governabilitat. Es tractava, segons ella, d’un pacte de propostes programàtiques amb els punts de coincidència d’ambdós programes electorals, els del PSOE i el de Més per Algaida, Pina i Randa, pacte al qual no ha volgut restar importància, del que afirma «se n’ha executat més del cinquanta per cent». Aquest acord programàtic al qual se va arribar va permetre que els representants de Més per Algaida votassin a favor de la seva investidura, cosa que ha remarcat els va agrair durant la sessió inicial de legislatura.

La batlessa vol transmetre un missatge de tranquilitat, ja que la situació d’avui no és distinta a la despus-ahir, quan encara no havien comunicat aquesta decisió. El govern continua estant en minoria i Mulet ha afirmat que, «com fins ara haurem de seguir arribant a acords puntuals». Tanmateix, la batlessa Maria Antònia Mulet no es planetja que els regidors de Més per Algaida, Pina i Randa, deixin de fer una oposició responsable i constructuva i adoptin una postura de bloquejar totes les iniciatives: «fins ara tampoc ho han aturat tot», ha recordat Mulet.

Maria Antònia Mulet ha volgut recordar que Algaida és un municipi en què des de fa molt de temps, equip de govern i oposició tenen actituds responsables i que no té dubtes que continuarà així.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version