Site icon Essaig.cat |

Què han fets els equips del CE Algaida aquest cap de setmana?

A continuació teniu la crònica futbolística del cap de setmana, que avui us oferim de seguint un ordre descendent de les categories.

Derrota de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva vista a Porto Cristo. El locals practicaren un joc de molta brega i s’avançaren en el minut 26 resolent una pilota penjada dins l’àrea que defensaven els algaidins i amb aqueixa mínima avantatge dels locals s’ha arribat al descans. La segona part fou estat igual que la primera amb els locals fent un joc destructiu. En el minut 64 l’Algaida es quedà amb un jugador menys per una doble amonestació, i quan faltaven tres minuts per acabar el partit empataren.  Quan ja passaven de sis minuts del temps reglamentari, assenyalaren un penal en contra a l’Algaida que significà el definitiu 2 a 1. El gol de l’Algaida el feu en Llorenç Gil.

Empat a 1 per part de l’equip femení del CE Algaida en la seva sortida a Eivissa. El partit fou molt igualat i els gols no arribaren fins a la segona part, primer les eivissenques i després les algaidines que empataren quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, gràcies a gol de Denitsa Ivanova.

Victòria del Juvenil del Club Esportiu Algaida contra el Xilvar dins Es Porrassar. Els juvenils de l’Algaida estaren molt concentrats en el joc, disputant cada pilota i aprofitar el seu potencial ofensiu quan hi ha hagut oportunitat. El primer gol de l’Algaida, en la primera part, va venir després d’una excel·lent jugada per banda que ha definit molt bé davant porta, Biel Llompart. A la segona part l’Algaida va mantenir la seva línia de serietat i solidesa en el joc, a més d’aprofitat una molt bona combinació entre les seves línies que els ha permès fer el que ha estat el definitiu 2 a 0, gràcies a un gol de Francesc Bover.

Empat a 0 de l’equip cadet del CE Algaida davant Es pla en la continuació del partit que es va haver de suspendre pel mal temps fa dues setmanes. També en empat ha acabt el partit de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en la seva visita al camp de Son Flo davant el Mercat de Santa Catalina. El primers en marcar foren els algaidins i amb aquest 0 a 1 s’ha arribat al descans. En la segona part, els locals empataren però l’Algaida, quan faltaven uns cinc minuts per acabar el partit va tornar a marcar. Quan pràcticament s’havia acabat el temps els locals feren el definitiu 2 a 2. Els gols algaidins els feren Joan Miquel Hernández i Jaume Puigserver.

Bona victòria de l’Aleví de primera del club Esportiu Algaida en la seva vista a Artà. El partit començà amb un gol dels locals en el minut 2 però els algaidins es referen aviat i aconseguiren capgirar el marcador amb un 1 a 3 per finalitzar el primer quart. En el segon quart els locals empataren a 3, però l’Algaida feu un altre gol que posava el marcador amb un 3 a 4 a l’acabament del segon quart, resultat que ja seria el definitiu. Els gols de l’Algaida els feren Joan Nicolau, Vlad-Daniel (2) i Joan Cantallops.

Victòria també pels altres alevins del Club Esportiu Algaida contra l’At. Escolar dins Es Porrassar. El partit començà amb domini en el marcador a favor de l’Algaida que ha aconseguit marcar en el primer minut que es mantingué fins al segon quart. El dos darrers quarts foren molt intensos aconseguirien sumar tres gols més però els visitants retallaren la distància fins al definitiu  4 a 3. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Bunyola (2), Sebastià Nolla i Llorenç Argües.

Seguim amb les victòries, en aquest cas del Benjamí del Club Esportiu Algaida dins Manacor. Els primers en sumar gols foren els algaidins. E el segon quart els locals empataren, però en el tercer quart l’Algaida aconseguí dos gols en dos minuts i aguantaren l’avantatge fins al final del partit. Els gols de l’Algaida els feren Pau Forteza, Arturo Palou i Marc Soriano.

Derrota mínima del Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida contra el Cala d’Or dins Es Porrassar. El partit fou molt igualat i va ser en una jugada seguida d’un refús de la pilota per part de la defensa algaidina, quan els visitants marcaren l’únic gol del partit. Tampoc tingueren sort els més petits del Club Esportiu Algaida en el seu partit contra el Sporting Ciutat de Palma dins Es Porrassar. Partit emocionant en el que els algaidins intentaren capgirar un partit amb el marcador en contra. El gol de l’Algaida el feu en Sergio Rosselló.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version