Site icon Essaig.cat |

Crònica del resultats esportius del CE Algaida d’aquest cap de setmana

En el cap de setmana del mal temps i de la Rua d’Algaida, celebrada aquest diumenge, els jugadors i jugadores del CE Algaida també han tengut partits, jugats amb temperatures molt baixes, que anam a resumir de manera cronològica.

Empat a 2 gols de l’equip Aleví B del Club esportiu Algaida contra Es Pla B dins Es Porrassar. Els primers en marcar foren els visitants, però els algaidins capgiraren el marcador gràcies a un millor joc ofensiu que els contraris.  L’Algaida va rebre un segon gol en el tercer quart que suposat la igualada final en el resultat. Els gols de l’Algaida els va fer tot dos en Tomeu Buñola.

Victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida contra el Felanitx dins Es Porrassar. El partit ses ressolgué amb un bon primer quart dels algaidins que feren 4 gols en els felanitxers que fins aquesta jornada eren el tercers en la classificació. A partir del segon quart els algaidins gestionren el seu joc sense deixar que els visitant tinguessin opcions en el marcador. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (2), Vlad Daniel i Agustí Lara (2).

Victòria de l’equip Pre-Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Binissalem. Partit on els algaidins dominaren el joc i el marcador, a més d’asimilar l’aprenentatge de la disputa d’un partit amb condicions climatològiques adverses. Els tres gols de l’Algaida els feu en Pere Mercadal.

Amb empat a 3 gols acabà el partit disputat per l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida contra Es Pla B dins Es Porrassar. Partit molt igualat tant en el joc com en el marcador. Primer s’avançaren els algaidins, després els visitants capgiraren el marcador al seu favor ( 1 a 2). Després fou l’Algaida qui es posà a 3 a 2 però poc després els visitants empataren. Els gols de l’Algaida els feren Guillermo da Rosa (2) i Gabriel Miralles.

Victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva vista al camp del Sallista d’Inca. Partit en el que els algaidins jugaren molt de temps amb un jugador menys per l’expulsió del porter, que segons l’àrbitre, havia tocat la pilota amb les mans a fora de l’àrea. No obstant això, els algaidins marcaren dos gols al seu favor i fer-se molt forts en defensa, cosa que els va permetre mantenir la seva porteria a zero i sumar els tres punt en disputa. Els gols de l’Algaida els feren Gabriel Sampol i Roberto Moya.

Derrota de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Inter Manacor. Quan només es duien 17 minuts de partit els visitants guanyaven 0 a 2 degut a la falta de concentració i al mal inici del partit dels algaidins. A partir d’aquí l’Algaida es va creixer però la sort del gol no l’acompanyà.

Victòria i 3 punts per a l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva vista al Constància B d’Inca. Els primers moments del partit foren molt igualats. En el minut 17 es produí una jugada per la qual un jugador local fou expulsat per aturar la pilota amb la mà quan el davanter algaidí encarava tot sol la porteria rival. A partir d’aquí els locals reestructuren les seves línies per no perdre la disputa del mig del camp. No fou fins gairebé l’acabament de la primera part en què els algaidins marcaren el 0 a 1, gràcies a un penal comés els locals. A la segona part la situació canvià ja que l’Algaida mostrà molta solidesa defensiva, control del mig del camp i arribant en dues situacions a la porteria local, aconseguint dos gols més a favor. Els gols de l’Algaida els feren Joan Morey, Pere Puigserver i Llorenç Gil.

Derrota de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar conta la Penya Esportiva S’Arenal. En la primera part les forces estaren igualades. A la segona part, el joc no adequat durant 15 minuts dels algaidins tingueren la conseqüència de rebre tres gols en contra, resultat del qual fou impossible capgirar-lo.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version