Site icon Essaig.cat |

Crònica esportiva del cap de setmana

Breu crònica esportiva del cap de setmana, seguint ordre cronològic.

Derrota per la mínima de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Petra. Els visitants foren els primers en avançar-se en el marcador en el primer quart, després en el minut 24 els algaidins empataren, però el darrer quart, reberen un altre gol per part dels petrers que els locals ja no aconseguiren capgirar. El gol de l’Algaida el feu en Pere Miquel Riera.

Continuen els bons resultats de l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida, aquesta setmana s’han imposat al Inter Manacor en l’encontre disputat dins Es Porrassar. Els algaidins s’avançaren en el marcador en el minut 5 i aconseguiren el 2 a 0 quan faltava poc per arribar al descans. En el tercer quart els manacorins escurçaren distàncies, però els algaidins sentenciaren el partit amb un tercer gol en el tram final del partit. Els gols de l’Algaida els feren Miquel Àngel Massanet, Sebastià Nolla i Tomeu Buñola.

Victòria clara de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida contra el Col·legi San Pedro en el partit disputat en el camp d’Es Seminari. Els algaidins dominaren clarament el partit en tot moment, fent un molt bon futbol. Ja des del començament del partit els algaidins marcat distàncies, no donat opcions al rival i sentenciant el marcador en els dos darrers quarts. Els gols de l’Algaida els feren  Miquel Àngel Fernández (3) i Vlad Daniel.

Nova victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida davant el Cala d’Or en el partit disputat dins Es Porrassar. Tret del primer quart en què el marcador fou igualat, la resta del partit fou d’una superioritat manifesta per part dels algaidins. Els visitants aguantaren al principi però a mesura que passaven els minuts es veren desbordats pel millor joc dels locals. Els gols de l’Algaida els feren Marc Soriano, Andreu Fiol, Arturo Palou, Hugo Prior i Pau Forteza.

Victòria ajustada de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Germans Escalas contra el Pilares La Soledad. L’encontre, molt diputat, es trobà amb un rival molt competitiu. El partit començà amb un lleuger domini de l’Algaida on s’ha vist que la línia ofensiva algaidina era més rapida que els defenses locals, però, en el mig del camp les disputes per la pilota eren molt igualades, de fet amb un ràpid contra atac, els locals, s’avançaren en el marcador i no fou fins al tram final de la primera part, que l’Algaida, va treure profit de la seva superioritat ofensiva per capgirar al marcador i arribar al descans amb una avantatge en el marcador de 1 a 2. A la segona part el domini dels algaidins continuà però amb un final de partit molt intens l’Algaida va aconseguit l’1 a 3, però al poc temps va rebre un gol en contra que suposà el definitiu 2 a 3. Els tres gols de l’Algaida els feu en Llorenç Gil.

Derrota de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat contra el Sant Jordi dins Es Porrassar. Els visitants son uns dels equips de la part més alta de la classificació, i que més a més, son els màxims golejadors de la categoria. El poder ofensiu dels visitants fou manifest durant tot el partit, si bé els algaidins donaren la cara i amb el resultat de 1 a 2 s’ha arribat al descans. La segona part, igual de disputada, es va repetir el mateix número de gols per cada equip, per la qual cosa acabà en derrota Els gols de l’Algaida els feren David Mas i Álvaro Acedo.

Victòria ajustada de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar conta Urbanitzacions. Els algaidins foren els primers en avançar-se en el marcador però els visitants aconseguiren empatar el partit abans d’arribar al descans. La segona part fou de domini dels algaidins però no fou fins al tram final del partit, quan s’aconseguí el segon gol, que com el primer va fer en Miquel Llompart.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version