Essaig.cat |

Dilluns comencen les rutes escolars a Algaida

L’Ajuntament d’Algaida informa que el dilluns vinent, dia 15 d’abril, el municipi d’Algaida posa en marxa les primeres “Rutes Escolars” del municipi.  

La posada en funcionament es realitza dilluns a partir de les 8.40 hores a cadascun dels 4 punts de sortida corresponents a cada línia de ruta escolar del nucli urbà, que han estat indicades amb els colors dels Cossiers: 1 línia verda carrer de sa Quarterada, 2 línia vermella a sa Plaça, 3 línia groga a la creu des Colomer i 4 línia blanca (simbolitza la Dama) a la cruïlla Metge Verger, Joan Alcover i Pare Bartomeu Pou. Tots els nins i nines podran reunir-se en el punt més pròxim a casa seva per partir a la vegada a peu cap a l’escola. Les línies conflueixen en el carrer de la Ribera que roman tancada a la circulació. 

Les primeres jornades comptaran amb la presència de responsables de línia. Aquesta primera jornada comptarà amb la presència de la Policia Local d’Algaida i els voluntaris de Protecció Civil. Així mateix, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, assistirà a aquest primer dia de posada en funcionament a les 8.35 hores, a la plaça d’Algaida.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reduir el trànsit rodat en el nucli urbà especialment en les hores d’entrada i sortida d’escola, augmentar la seguretat viària i conscienciar als infants de la importància d’utilitzar alternatives als vehicles de motor. Aquesta iniciativa compta amb el suport i la col·laboració del col·legi Pare Bartomeu Pou i de l’AMPA del centre. És un projecte integrat en el marc del programa “Algaida Municipi Educador”.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version