Site icon Essaig.cat |

Més per Algaida registra formalment unes propostes pel que fa a la gestió de l’ús d’aigua.

Al plenari del mes de juliol el grup municipal de Més per Algaida, Pina i Randa va demanar informació sobre la situació dels pous públics del nostre municipi. Asseguren des de la formació sobiranista “que aquesta és una qüestió que ens preocupa molt”. La resposta de l’equip de govern va ser que no ho sabien i que ho havien de demanar a la Mancomunitat, que és qui en té les competències.

Foto: Mes per Algaida

Al cap d’uns dies varen aparèixer declaracions als mitjans de comunicació de la presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca on admetia que el municipi d’Algaida pateix restriccions d’aigua; així com declaracions del regidor de medi ambient, Jaume Lliteres, que explicava que l’ajuntament ha deixat de regar les zones enjardinades de la ronda de Llucmajor per fer front a aquestes restriccions, segons expliquen en un comunicat.

Davant el fet de que el mes d’agost no es celebrarà plenari i per tant no podrem aportar les nostres propostes, des del grup municipal de MÉS per Algaida, Pina i Randa volem fer arribar a la batlessa i tot l’equip de govern la nostra preocupació per aquesta qüestió i proposar el següent pla de feina: que l’ajuntament demani la informació a la Mancomunitat sobre la situació real dels recursos hídrics al nostre municipi, que informi de la situació a la ciutadania, que dugui a terme una campanya per fomentar l’estalvi d’aigua i que posi en marxa un pla d’estalvi a mig i llarg termini amb la implicació de les associacions i famílies d’Algaida, Pina i Randa.

Redacció essaig.cat

Exit mobile version