Site icon Essaig.cat |

Acte de reconeixement de l’Algaida Vòlei club a l’Ajuntament

A les 18 hores ha tengut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algaida, l’acte de reconeixement de les jugadores i els jugadors de l’Algaida Vòlei Club pels seus èxits aquesta temporada passada per part de tota la corporació municipal. Tots els grups municipals han citat el nom de les jugadores i de l’equip tècnic que els han duit a obtenir grans resultats esportius.

A l’acte l’Ajuntament ha fet entrega d’una placa de reconeixement de la feina feta. El president del Club Llorenç Vallespir ha agraït emocionat la feina feta pels joves i les institucions per poder continuar fent feina, però no ha perdut l’ocasió de reivindicar una antiga petició de tots els aficionats al voleibol a Algaida: la necessitat d’un pavelló.

Entre el palmarès aconseguit destaquen l’ascens a 1a divisió Juvenil Femenina en pista, l’ascens a 1a divisió cadet Femenina en pista, campiónat de Balears i 9è campionat d’Espanya en Pista 4×4 del Benjamí Masculí, els campionats de Mallorca i Balears i 9a campiones Espanya vòlei pista i campiones de Balears i Subcampiones d’Espanya de vòlei platja infantil femení.

Exit mobile version