Site icon Essaig.cat |

Més control sobre l’àrea d’aportació de residus del camí de Muntanya

arearesidus_camimuntanya
Àrea d’aportació de residus del camí de Muntanya

L’Ajuntament d’Algaida vol posar fil a l’agulla en el tema dels residus a fora vila, i més concretament a la l’àrea d’aportació del camí de Muntanya. Es tracta d’una d’aquestes àrees en què el passat estiu va partir més problemes i abans que es tornis a produir, l’Ajuntament d’Algaida vol posar-hi remei.

En una carta remesa el passat a 3 de març als propietaris de finques que paguen el seu rebut de fems a fora es convocava per a una reunió ahir dimecres 16 de març al Casal Pere Capellà.

A la missiva signada per la batlessa Maria Antònia Mulet s’informava dels canvis que suposarà la gestió de residus en les àrees d’aportació de residus. Per això a partir del proper 11 d’abril serà necessari disposar d’una targeta per obrir la barrera d’accés a les àrees d’aportació. Les targetes començaran a funcionar a partir del 1 d’abril.

Si sou d’un aquests propietaris que estau apuntats al Programa Integral i no poguéreu assistir a la reunió, podeu recollir la vostra targeta d’obertura abans del proper 8 d’abril, a les oficines municipals de la casa de la Vila.

L’àrea d’aportació del camí de Muntanya és la segona després de la Pina en la qual per accedir-hi es requereix d’una targeta magnètica.

També es recordà, tant a la carta com a la reunió, les normes de funcionament de les àrees d’aportació de residus i que estan recollides en l’Ordenança Municipal de Residus de l’Ajuntament d’Algaida i que són:

L’incompliment de la l’Ordenança municipal de residus urbans pot dur a la imposició de sancions per part de l’Ajuntament d’Algaida. La batlessa Maria Antònia Mulet va dir als assitents que hi havia en marxa més procediments d’infracció davant usuaris que no fan un bon ús d’aquestes àrees d’aportació i que no era intenció de l’Ajuntament “sortir pels diaris presumint que s’han posat multes”. El que es pretén és evitar haver-les d’imposar

Redacció Noticiari es saig

Exit mobile version