Site icon Essaig.cat |

Aquest diumenge els 5 Cims trail Randa

16-05-15_cartell_5_cimsAquest diumenge dia 15 de maig de 2106 se celebrarà la 1a cursa 5 Cims Trail Randa. La carrera està organitzada pel club Trotadors d’Algaida, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida amb motiu de l’Any Llull

La cursa dels 5 Cims és de mitja distància, amb 16,6 km sense superar un màxim de 25% de pistes asfaltades i/o pavimentades; sense superar dificultats superiors al IIº grau i pendents ocasionals superiors a 30 º, sobrepassen els 850 metres de desnivell positiu acumulat i 815 de desnivell negatiu respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus, Cura. El traçat compren entre trams d’asfalt, pista, camins i trams de roca.

La sortida de la qual serà a les 9 h del matí des de Randa en direcció dels munts de Son Roig, Puig de sa Rectoria, Puig de ses Bruixes travessant la carretera de Llucmajor-Algaida. La sortida serà neutralitzada fins haver passat la carretera. Després dels tres primers munts es tornarà a passar per Randa en direcció al Puig de Son Reus i després a Cura, baixant cap a Randa on hi haurà l’arribada. Aquí teniu el recorregut.

Atenció: La distància i desnivells de les fotografies varien una mica respecte del dia de la cursa i per motius de pas a finques privades no s’han donat els tracks.

Categories

Aquestes són les possibles categories participants

Les inscripcions s’han realitzat a través de la pàgina www.elitechip.net i hi ha un màxim de participació de 250 corredors que ja ha estat cobert. El club Trotadors demanam als participants que si es possible facin cotxades per anar a Randa, ja que és una localitat petita i amb poques places per aparcar. Aquí teniu les zones d’aparcament.

Horari previst

Mesures de seguretat i ambientals

La Cinc Cims Trail Randa se celebra amb respecte absolut cap al medi ambient i aquesta serà la prioritat de l’organització i el compromís fonamental dels corredors. Dins d’aquest apartat, serà motiu de desqualificació:

Els participants seran responsables dels danys ocasionats.

Els avituallaments es faran amb tassons proporcionats per l’organització i no es podrà prendre res fora de la zona d’avituallament líquid i sòlid. Tots els embolcalls hauran de ser rebutjats en les papereres d’escombraries abans d’abandonar l’àrea d’avituallament.

L’organització dotarà d’un avituallament al finalitzar la prova.

Els premis

Aquí teniu un recull des premis per sa cursa Cinc Cims Trail Randa 2016

• Nit per dues persones al Santuari de Cura, amb sopar i berenar
• Sopar Celler de Randa
• Dinar l’Escrivania per dues persones.
• 3 lots de productes de Can Parrí
• Triatló Sport ofereix material per regalar (2 prendes roba home, 2 prendes roba dona 2 vals de descompte!)
• Mou-te en Bici ofereix material per regalar.

Redacció Noticiari es saig

Exit mobile version