Site icon Essaig.cat |

S’ha duit a terme la V Cursa dels Cinc Cims Trail Randa

La cursa Cinc Cims Algaida era considerada una trail de mitja distància, però en aquesta nova edició de 2021, la primera després de la pandèmia del coronavirus, ha passat de 20 a 28 quilòmetres de recorregut, i per tant ja és considerada una cursa de llarga distància. Els corredors passen per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus i Cura, dins el terme municipal d’Algaida. El traçat comprèn trams d’asfalt, pista, camins i trams de roca i en aquesta edició 2021, la primera després de la pandèmia del coronavirus, i ha tornat més fort que mai. En les anteriors edicions

En l’esdeveniment esportiu, que pertany a la copa Balear de cursa de muntanya, hi ha col·laborat l’Ajuntament d’Algaida juntament amb el seu principal organitzador el club Trotadors i s’ha dut a terme sota les estrictes mesures sanitàries. La sortida s’ha efectuat a les 8:30 del matí i ha comptat amb més de 200 participants.

Hamal Villar Lázaro ha estat el corredor més ràpid en fer els 28 quilòmetres de recorregut, que presentava un desnivell positiu de 1.200 metres. L’integrant del Club Món Aventura ha necessitat un temps de dues hores, 24 minuts i quatre segons arribant en solitari a la meta, on Lluís Bauza Mayol (CC Pollença) i Gerard Marce (Altura-Sports Lloseta) han estat el segon i tercer respectivament.

En categoria femenina la vencedora ha estat Coloma Sureda Nicolau del Club Esportiu Rovellats, queha fet aturar el cronòmetre en 3:07:12. Deborah Corts Mestre (Xendenguets) i Magdalena Vicens Oliver (Sa Milana – Alaró) han completat el podi de dones.

Vicente Ogazón ha quedat primer en la categoria M50, mentre que Emilio Sanz ha aconseguit la millor marca de la categoria de promeses, tots dos pertanyen al Club Trotadors d’Algaida, que organitzava la cursa.

Els tres millors corredors del Club Trotators d’Algaida han estat:

Mentre que en categoria femenina, les millores corredores “trotadores han estat:

Redacció essaig.cat

Exit mobile version