Site icon Essaig.cat |

Èxit de la II Cinc Cims Trails Randa disputada avui.

Avui diumenge dia 14 de Maig de 2107 era el dia elegit per dur a terme la II cursa Cinc Cims Trail Randa. La carrera està organitzada pel club Trotadors d’Algaida i l’Ajuntament d’Algaida.

A les 7:30, s’ha donat el sus a la recollida de dorsals davant la font de Randa i la sortida era a les 9 del matí amb un recorregut d’uns 17 kms de distància que consistia en sortida de Randa en direcció als munts de Son Roig, Rectoria, Bruixes travessant la carretera de Llucmajor-Algaida. La sortida estava neutralitzada fins haver passat la carretera. Després dels tres primers munts es tornava a passar per Randa en direcció el Puig de Son Reus i Cura, baixant cap a Randa on hi havia l’arribada.

La cursa dels Cinc Cims està considerada de mitja distància 17 kms sense superar un màxim de 25% de pistes asfaltades i/o pavimentades, dificultats superiors al segon grau i pendents ocasionals superiors a 30º. Sobrepassa els 850 metres de desnivell positiu acumulat i 815 de desnivell negatiu respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus, Cura. El traçat compren entre trams d’asfalt, pista, camins i trams de roca.

L’organització ha previst un grup de tancament que anava a ritme de pas lleuger i un altre ha retirat les marques del camí. El primer pas per Randa s’havia d’efectuar amb un temps inferior a 1:40 min. per tal de no ser desqualificat i 3 hores hores per acabar-la.  responsabilitat.

A la curs s’hi ha presentat 245 participants, dels quals han acabat la carrera 233 corredors, 11 s’han retirat i 1 ha estat desqualificat. Els tres primers corredors absoluts en arribar a meta en el menor temps han estat:

I pel que fa als resultats absoluts femenins:

La llista de resultats definitius de la cursa ha estat gestionada per l’empresa Elitechips. I pel que fa als corredors dels nostre poble aquests han estat els resultats:

Les fotos de la galeria anterior són fetes per Pere Mindona i Llorenç Ballester. Us compartim la galeria de fotos feta pels voluntaris sense els quals la carrera no hagués estat possible

Redacció essaig.cat

Exit mobile version