Site icon Essaig.cat |

Convocats els Premis Castellitx 2017

logopremiscastellitx2017Un any més, amb l’objectiu de promoure la llengua i cultura catalana, pròpia de les Illes Balears, i de fomentar les activitats culturals, en l’àmbit de la creació literària i d’investigació, i artístiques en l’àmbit de fotografia i arts plàstiques, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida convoca els Premis Castellitx 2017 en les següents modalitats:

Els treballs que optin a les modalitats de creació literària i d’investigació han d’estar redactats en llengua catalana. El guardons consisteixen en la Rosa d’Or de la Pau i un premi en metàl·lic de 500 euros per a cada modalitat.

Com a novetat significativa, el premi de narrativa breu, porta el nom de Pere Mulet Cerdà, integrant del Jurats i dinamitzador dels Premis que morí l’any passat. L’acord fou pres per unanimitat a la Sessió Plenària de l’Ajuntament d’Algaida dia 6 d’octubre de 2016.

Les bases completes es poden consultar i descarregar al lloc web dels Premis, accessible des de http://www.ajalgaida.net, la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algaida. En aquest espai virtual, a més de tota la informació sobre la convocatòria dels Premis Castellitx, hi podeu trobar el llistat de tots els autors i obres guardonats des de la creació dels guardons, l’any 1968, i una mostra de les obres guardonades amb accés lliure i gratuït.

A continuació us deixam les dates claus:

La pàgina web dels Premis també inclourà, a partir del moment en què finalitzi el termini de presentació de treballs, una exposició virtual de totes les fotografies que optin al XVI Premi de Fotografia.

El lliurament dels guardons del Premis Castellitx 2017 tindrà lloc durant la Nit de la Cultura que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 17 d’abril 2017 a les 19.30 hores. Amb antelació, la decisió del Jurat s’haurà fet pública.

Redacció Noticiari Es Saig 

Exit mobile version