Site icon Essaig.cat |

Convocada l’edició 2018 dels Premis Castellitx

Amb l’objectiu de promoure la llengua i cultura catalana, pròpia de les Illes Balears, i de fomentar les activitats culturals, en l’àmbit de la creació literària i d’investigació, i artístiques en l’àmbit de fotografia i arts plàstiques, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida convoca els Premis Castellitx 2018 en les següents modalitats:

Els treballs que optin a les modalitats de creació literària i d’investigació han d’estar redactats en llengua catalana.

El guardons consisteixen en la Rosa d’Or de la Pau i un premi en metàl·lic de 500 euros per a cada modalitat.

Les bases completes es poden consultar i descarregar al lloc web dels Premis, accessible des de www.ajalgaida.net, la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algaida. En aquest espai virtual, a més de tota la informació sobre la convocatòria dels Premis Castellitx, hi podeu trobar el llistat de tots els autors i obres guardonats des de la creació dels guardons, l’any 1968, i una mostra de les obres guardonades amb accés lliure i gratuït.

La pàgina web dels Premis també inclourà, a partir del moment en que finalitzi el termini de presentació de treballs, una exposició virtual de totes les fotografies que optin al XVII Premi de Fotografia.

El lliurament dels guardons del Premis Castellitx 2018 tindrà lloc durant la Nit de la Cultura que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 2 d’abril 2018. Amb antelació, la decisió del Jurat s’haurà fet pública.

PER A MÉS INFORMACIÓ: a través de correu electrònic a premiscastellitx@ajalgaida.net o als horabaixes al telèfon 971 66 56 79 (Biblioteca municipal d’Algaida).

Redacció essaig.cat 

Exit mobile version