Site icon Essaig.cat |

Crònica esportiva del segon cap de setmana de febrer

Importants victòries de les categories dels més grans del CE Algaida. Els grans de l’Algaida han sumat els tres punts en un partit molt igualat La primera part va acabar amb empat a zero i a la segona, els jugadors de l’Algaida assumiren i en una gran Llorenç Gil va aconseguir marcar per l’Algaida.

Els juvenils de l’Algaida jugaren dins el camp del Peguera, uns dels equips de la part baixa de la classificació. Futbolísticament els algaidins demostraren la superioritat de l’Algaida però aquesta no fou ben digerida per part de l’equip de ponent. L’àrbitre va expulsar a tot el cos tècnic local i a tres dels seus jugadors, fet que provocà la suspensió del partit. Ara cal esperar a veure com resol el Comitè de Competició aquesta circumstància. A l’acta del partit, l’àrbitre donà la victòria a l’Algaida els golejadors del qual han estat en Tomeu Pou (2), en Tomeu Muñoz (3), en Bernat Llompart (2), Ruben Gamez (1) i Alexandre Rafel (1).

Els Infantils de l’Algaida jugaren dins Son Caulelles, el partit que es va suspendre el cap de setmana del mal temps. La visita a Sant Marçal fou ben productiva i acabà amb victòries gràcies als gols de Lluis Rosselló, Roberto Moya, Guillem Servera i Marc Janer.

Per dos pics s’han posat per davants els alevins del Campos en la visita que li feu l’Aleví A. No obstant això, l’Algaida continuà fent feina, i en els dos darrers quarts, aconseguiren imposar el seu millor joc i qualitat tècnica. Els golejadors algaidins foren Álvaro Palou (2), Jaume Falconer (3) i Joan Miquel Hernández (1). Aquesta nova victòria de l’Aleví A de l’Algaida els permet seguir en el segon lloc i molt a prop del líder.

Contundent victòria del Benjamí A en la seva visita a Ses Salines, amb domini de l’Algaida i efectivitat davant la porteria local. Els gols de l’Algaida els feren Baltasar Sales (2), Adrián Fernández, Joan Nicolau, Oscar González i Miquel Angel Fernández.

L’equip femení del CE Algaida va jugar dins el camp de l’Atlètic Jesús d’Eivissa. El partit començà bé per l’Algaida ja que s’avançà amb un gol de na Leoni Hennrich. Però al començament de la segona part, les eivissenques empataren i quan gairebé acabava el partit marcaren el definitiu 2 a 1.

Derrota dels Cadets per 1 a 4 dins el camp de la Real A la primera part els visitants agafat avantatge de 0 a 3 en tres jugades a pilota aturada, mentre que als cadets, se’ls anul·laren dos gols. La segona part fou igual que la primera, amb domini de l’Algaida i la mala sort de fer-se un  gol en pròpia porta. El gol de l’Algaida el feu Ivan Zaikov.

El aleví B no obtingueren un bon resultat contra els de Son Servera ja que els visitants marcaren dos gols al poc temps de començar al partit i l’Algaida no va poder remuntar. El pre-benjamí de l’Algaida va rebre la visita del segon classificat. Tant el resultat, com el joc, fou molt igualat i quan faltava poc per acabar reberen l’únic gol del partit.

Derrota del Pina davant el Llucmajor per 2 gols a 1, el qual fou fet per Joan Llompart Oliver, el qual aconseguí avançar-se al marcador en el minut 4. Però el partit es girà a la contra amb dos gols molt seguits per part del Llucmajor. Tot un mèrit ja que en el minut 73 el Pina es va quedar amb un jugador menys.

I els trotadors?

Començam el resum Trotador d’aquest amb la Cursa de sa Talaya d’Alcúdia, que enguany celebrava la seva 7ª edició i que va tenir lloc el dissabte, amb el gran resultat a la segona posició general del soci trotador Biel Gomila, aconseguint acabar la dura cursa amb un temps de 1:39:18

En Jose Terronés, tornà a demostrar que és un dels trotadors més forts a les curses de muntanya, ja que aconseguí finalitzar la prova amb un temps de 2:08:22 i assolint la 79ª posició final.   Seguidament arribà Telmo Sànchez. Qui aconseguí finalitzar la cursa amb un temps de 2:12:18 i arribant a la 98a posició.

El següent fou Carlos de Coro que va aconseguir acabar la cursa amb un temps de 2:18:16 i la 47a posició d’entre els M40. En Joan Fiol amb un excel·lent crono de 2:23:57 i la 95a posició a la categoria de M30.

En Pere Puigserver fou el següent trotador en passar per la línia d’arribada, amb un crono de 2:35:50, seguit d’en Joan Gelabert (2:46:41). El darrer trotador, en aquest cas trotadora, fou n’Elionor Serra, que amb un temps de 3:05:22 aconseguia la 21a posició d’entre les F30.

La mala notícia de la jornada fou la greu caiguda del soci trotador Biel Baco, que va patir un petit accident que va provocar que hagués d’abandonar la cursa.

Exit mobile version