Site icon Essaig.cat |

Crònica dels resultats futbolístics del CE Algaida

Tornam a recuperar les cròniques esportives dels dilluns que fan el CE Algaida. 

Victòria de l’equip Aleví de Primer any en el seu debut en la competició oficial d’aquesta temporada 2018/2019, dins el camp del Porto Cristo. El partit va estar dominat clarament pels algaidins com a demostra que al final dels segon quart l’equip algaidí comptava amb un avantatge de 0 a 3. ens els altres dos quarts, tot i que l’equip local marcà dos gols es va mantenir l’avantatge. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (2), Agustí Lara, Marc Soriano i Vlad Daniel. 

Empat a 0 i repartiment de punts en el partit disputat per l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida contra el Sporting Atlètic Ciutat de Palma
en el partit disputat en Es Porrassar. El partit es caracteritzà pel respecte que és tenien els dos equips, amb la premissa clara dels visitants de no arriscar gairebé res i els algaidins foren els únics que proposaren alguna acció d’atac.  

Tres punts més sumà l’equip amateur del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Llucmajor amb el resultat d’1 a 2. En la primera part  predominà el respecte i la tensió de jugar un derbi, i cal fer notar que els  algaidins foren els que s’arriscaren i obtingueren el premi del gol durant la primera part. A la segona part els locals sortiren amb més animats, però l’Algaida va saber aguantar les escomeses rebudes i poc a poc tornà a dominar el partit, tant fou així que tornaren a marcar i feren el 0 a 2. Quan faltaven uns set minuts per acabar el partit els llucmajorers aconseguiren marcar mitjançant un llançament de falta, cosa que va fer augmentar l’emoció fins al final del partit. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Muñoz i Alexandre Rafael. 

Derrota de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra el San Cayetano. Els algaidins no pogueren donar fluïdesa en el joc gairebé en cap moment del partit i en canvi per la seva part els ciutadans aconseguiren ser més incisius en el seu joc, a més, d’aprofitar la seves oportunitats aconseguint dos gols mitjançant jugades a pilota aturada. 

Foto: CE Algaida

Victòria de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en l’inici de la competició oficial de la temporada 2018/2019, dins el camp del Son Sardina. El partit començà amb una gran efectivitat per part dels algaidins que en els deu primers minuts ja havien aconseguit un avantatge de 0 a 2 en el marcador. Els locals escurçaren diferències en el marcador abans d’arribar al descans. En la segona part ha continuat el domini algaidí aconseguiren marcar el que seria definitiu 1 a 3. Els gols de l’Algaida els han fet Saad Benmerzoug (2) i Jaume Falconer. 

Redacció essaig.cat

Exit mobile version