Site icon Essaig.cat |

Diferents activitats per a grans i petits aquesta setmana

Aquest cap de setmana, Algaida celebra la festa del llibre. avui horabaixa hi ha el Contacontes Animalades. Narració de tres contes relacionats amb animals. Un d’ells ens serveix de fil conductor per explicar els altres dos. El conte conductor és Però, on és la biblioteca?, que és la història del caragol Valentí i la seva recerca de la biblioteca. Els altres dos són: Sopa de pedra i Sofia, la vaca que li agradava la música. A partir de les 17:30 a càrrec de Voramar teatre i l’aforament és limitat.

Demà divendres Festival de teresetes El Cavallet de contes a càrrec de la companyia Divadlo Já To Jsem de la República txeca. Per a públic familiar a partir de 5 anys, amb un preu de 2 euros i una durada de 50 minuts. Venda d’entrades a les oficines Municipals de la Casa de la Vila fins dijous avui dia 12 o al casal Pere Capellà el mateix dia de la funció a partir de les 17.00 h. Aforament limitat. Dins del marc del 18è Festival Iternacional de Teresetes de Mallorca. Activitat organitzada per l’Ajuntament d’Algaida. A pati del casal Pere Capellà.

El dissabte a partir de les 16:30 hores es durà a terme un taller de galletes Llull a partir d’una recepta medieval i el motlo del logo de l’Any Llull. Dirigit a infants a partir de 3 anys. Poder fer les inscripcions: 3,00 € a les oficines municipals de la Casa de la Vila fins demà divendres dia 13 de maig. Acte organitzat per l’Associació d’Artesans i l’Ajuntament d’Algaida. Acte de l’Any Llull. Al casal Pere Capellà.

I el diumenge a partir de les 15:30 hores FESTA EL LLIBRE, amb la tradicional venda dels llibres en català a càrrec de la Delegació d’Algaida de l’Obra Cultural Balear, de la papereria Sol Naixent i venda de llibres editats per l’Ajuntament d’Algaida. A plaça. També hi haurà un Intercanvi solidari: un llibre per un litre de llet. Durant l’horabaixa des de la paradeta de la Biblioteca Municipal es farà l’intercanvi d’un llibre per un litre de llet destinat a les famílies necessitades del municipi. Es bescanviarà un litre de llet (tetrabrick) per un llibre donat per l’Ajuntament d’Algaida. Una Acció organitzada per la Regidoria de Serveis Socials i Benestar de l’Ajuntament d’Algaida.

Tot un conjunt d’activitats per grans i petits.

Redacció noticiari es saig

Exit mobile version