Dimarts, octubre 3, 2023

Què i qui som?

Es Saig, una revista de poble i per al Poble. Algaida, Pina i Randa.

Què som?

Una revista des de 1980 en paper i d’ençà de 2015 també en digital) que va néixer amb la intenció de proporcionar als algaidins una informació de tot allò que passa al nostre poble: una revista que volem que sigui un mitjà de difusió on totes les entitats puguin comunicar les seves activitats i on tots puguem posar-nos al corrent d’allò que ha passat i de les notícies immediates.

La revista (en paper i en digital) està oberta a tothom. Així ho hem manifestat, durant els nostres més de quaranta anys de vida, a tots els ciutadans, entitats i institucions del nostre municipi. Pensam que la revista serà tota l’oberta i completa que vulguem entre tots. Només depèn de vosaltres estimats lectors i lectores.

Qui som?

ADMINISTRACIÓ:
Junta Directiva de l’OCB d’Algaida

CONSELL DE REDACCIÓ:
Joan Mulet, Gabriel Salas, Gabriel Sastre, Miquel Sastre, Miquel Serra, Rafel Puigserver i Jerònia Pou

EDICIÓ DIGITAL:
Rafel Puigserver Pou

CORRECCIÓ LINGÜÍSTICA:
Víctor Mulet i Arnau Mulet

COL·LABORADORS DE LA REVISTA EN PAPER:
Llorenç Gil, Jaume Juan, Catalina Martorell, Antònia Maria Mulet, Guillem Sastre, Miquel Rafael, Núria Sastre, Margalida Tomàs, Jerònia Vanrell, Ajuntament d’Algaida, Algaida Solidari, COF Pina, Parròquia d’Algaida, Titoieta Ràdio, Joan Barceló, Margalida Puigserver, Catalina Capellà, Joan Janer.  

A %d bloguers els agrada això: