Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaFestesTradicions

Vols ser Cossier o Dama? Tens fins al 15 de juliol per apuntar-t’hi.

cossiers_ballant2
Cossiers Sant Jaume 2015. Foto: Elisabeth Ripoll

El Col·lectiu dels Cossiers d’Algaida va acordar en una Assemblea Extraordinària celebrada el dimecres dia 25 de maig de 2016, l’obertura d’un període d’inscripció per a la incorporació de nous dansaires al grup. Segons aquest comunicat es convoquen 7 places de Cossiers (al·lots) i 1 de Dama (al·lota).

Per poder optar a ser Cossiers s’han de complir els següents requisits:
– Ser d’Algaida.
– Tenir una edat compresa entre els 18 i els 30 anys, això és haver nascut entre dia 1 de gener de 1986 i dia 31 de desembre de 1998.
– Presentar el full d’inscripció dins el termini a la Biblioteca Municipal.

Els fulls de sol·licitud, així com les bases completes que regulen el procés d’incorporació, estaran disponibles a la Biblioteca Municipal. Així mateix, per a qualsevol dubte, podeu contactar al telèfon 971 66 56 79 (biblioteca).

El termini per presentar la sol·licitud comprèn des de dia demà dia 1 fins al 15 de juliol, ambdós inclosos. Per inscriure-vos heu de presentar el full d’inscripció que podeu trobar a la Biblioteca Municipal, que és el lloc on l’heu de lliurar. No a la casa de la Vila com deia el comunicat de la revista es Saig en paper de juny de 2016.

El sorteig, si escau, i l’acte públic en el qual es resoldrà aquest procés d’elecció de nous cossiers tindrà lloc el dijous 21 de juliol de 2016, a les 20 hores a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: