Èxit de les campanyes de Nadal

Els veïnats del municipi d’Algaida han recollit fins a 300 quilos d’aliments  per a les famílies necessitades del municipi en la campanya de Nadal posada en marxa per part de la regidoria de Serveis Socials i la Parròquia d’Algaida amb la col·laboració dels comerços. S’ha recollit arròs, pasta, llaunes de conserva, farina, pastes, oli, llet, etc.

Així mateix, també ha estat tot un èxit la campanya “Aquest Nadal cap infant sense regal”, en què s’han recollit joguines per a nins i nines de famílies necessitades. La recollida ha estat realitzada per part de l’Ajuntament d’Algaida, la Parròquia i l’AMPA del col·legi Pare Bartomeu Pou.

El dijous de la setmana passada, un grup de voluntaris s’encarregaren de preparar els paquets que avui horabaixa a partir de les 17 hores i els usuaris de serveis socials hauran pogut passar per la Rectoria a cercar els menjar i els paquets.

La regidora de Serveis Socials, Catalina Fullana, ha agraït la col·laboració dels organitzadors de les recollides i a la gent que ha donat aliments o joguines per “aconseguir que tothom passi unes festes de Nadal de la millor manera possible”.

Una vegada més se demostra que Algaida, Pina i Randa són solidaris amb els més necessitats dels nostre municipi.

Redacció Noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.