Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaCulturaFestes

Ja us podeu apuntar pel sopar a la fresca i el concurs de Playback

soparfrescaL’Ajuntament d’Algaida ha anunciat, a través del seu web, que ja s’ha obert el termini d’incripció per al tradicional sopar a la fresca damunt plaça i que com sempre se celebrarà el divendres abans de la revetla de Sant Jaume, això és el dia 17 de juliol a partir de les 21 hores.

És imprescindible fer la reserva de la taula a les Oficines municipals de la Casa de la Vila de divendres dia 10 a dimecres dia 15 de juliol Dia 17 de juliol, de les 9 a les 14. hores, i recordau que heu de passar per les Oficines de la Casa de la Vila a recollir el vostre tiquet de la taula.

Com cada any, hi haurà un premi especial a la taula més ben decorada, i des del consistori se demana la  col·laboració de tots després d’haver sopat per fer la recollida selectiva dels fems. El plànol amb la situació i numeració de les taules estarà situat al cantó de la portassa de la rectoria, a la bocana del carrer del Rei.

I com cada any, després del sopari organitzat pel Casal de Joves, es durà a terme el concurs de playback. Cal fer la inscripció també fins al 15 de juliol a les oficines de la Casa de la Vila. S’estableixen tres categories: Primera categoria (de 6 a 11 anys), Segona categoria (de 12 a 17 anys) i Tercera categoria, (a partir de 18 Anys). Hi ha un reunió preparatòria del concurs el dijous 16 de juliol a les 19 hores al Casal de Joves i l’assistència és imprescible.

Consultau les bases del concurs de Playback

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d